Merhaba herkese🌸 pazartesi günü doktorumuzdan 39+2 perşembe günü 11.11.2021 için bebeğimizin hem kilosu hem de nst lerde hiç sancım olmamasından sebep sezaryen tarihi almıştık. Ben hep normal doğumu deneyimlemek istiyordum biraz üzgündüm açıkçası ama bebeğime kavuşacağım için çok stres yapmamaya çalışıyordum. Aklıma aylarca yaptığım yoga,pilates ve yürüyüşler geldikçe de hepsi boşa gitti diyordum😂 velhasıl bizim kızın da aslında o gün gelesi varmış. Sabah sezaryen olacak diye geceden uyku pek tutmamıştı sağ kasığıma ağrı giriyordu pek ihtimal veremedim. Sabah hazırlanırken hafif bir kanama geldi. Hemen doktoruma haber verdim hastaneye geçince muane etti 3 cm açıklık var dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık biraz😅 aklımda kilo meselesi vardı dört kilonun üstündeydi bebek. Ben kızıma da kendime de güvenerek zaten hep istediğim normal doğumu seçtim. Evet doğumdan herkes gibi çok korkuyordum ben de. ki sancılarım da akşam 7 ye kadar hep düzensiz ilerledi, açılmalarım çok yavaş oldu,habire kontrol ettiler( en sevimsiz kısım burası bence😅) 7 den sonra asıl sancılar düzenli olarak başladı bence hiçbiri dayanılmayacak gibi değil ben hep yürüyüş yaptım katta squat hareketleri yaptım.