Civcivinannesi1 Busrabusra33 Faydası çok canım ama fazlaya kaçmamak lazım kimisine doktor günde 1 tane öneriyor
Glcntn Busrabusra33 doktorum önerdi günde 1-2 tane magnezyum yüksek olandan krampları azaltması için ve içerisindeki minerallerde zarar değil yarar verir
pusatmom35 Busrabusra33 ben doktoruma sordum günde 1 icebilirsin dedi zararı yok yarari var icerisinde mineraller var sade icin ama meyveli olmasın
Valeria Busrabusra33 içeriğinde magnezyum, kalsiyum yüksek, sodyum düşük olmasına dikkat ederseniz gayet faydalı👌🏼👍🏼
esraoyku17 Busrabusra33 Kızılay Erzincan öneririm yüksek oranda magnezyum ve kalsiyum içeriyor günde 1 tane bazen 2 tane içiyorum ama 1 mutlaka içmekte fayda var hemde midemi de rahatlatıyor
ayseyilmaz96 Busrabusra33 ben cok içtim maden suyu ve muz hamilelikte cok iyi bebeğe kilo aldırıyor diyorlar
Meral96 Busrabusra33 son ana kadar her gun ictim su yerine😂 kola falanda ictim cipside yedim her sey yani😃 cook Sukur her sey iyi
Didemmmmm Busrabusra33 doktorum bana günde bir tane Beypazarı markası içmemi söyledi. Ben her gün olmasa da hafta da 3-4 kere içtim
Okaliptus Doktorum günde bir tane damla marka önerdi. Sodyum oranından dolayı. Her gün bir muz bir ceviz bir soda içiyorum maşaAllah bebeğim iki hafta önde gidiyor.