zeynnn5441 Arkadaşlar bisey sorucam size bilmedigimden valla eşim hamsi almış temizlemeden buzluğa attik yarın pişiririz dedik olur mu böyle sizce
Civcivinannesi1 zeynnn5441 Bende hemen hemen 2 ay önce almıştım canım baktım fazla dolaba attım birazını 1 1,5 hafta sonra temizledik yedik ama donmustu ya temizlemesi biraz zor oldu ezildi onun dışında sorun olacağını zannetmiyorum mis gibi Afiyet olsun
Sirince-anne34 zeynnn5441 temizliğine birşey diyememde, ben temizlenmiş atmıştım geçen gün hemen suyun altına tut çözülüyor iki dkda bir sorun olmadı
kizannesi_1004 zeynnn5441 temizlenmeden buzluğa atılan balıklardan zehirlenme olasılığınız katbekat artıyor hamile iseniz tüketmemenizi öneriyorum
zeynnn5441 Civcivinannesiii Temizlemedik ama maalesef böyle bisey olur mu yarin dolaptan çıkarıp cozuldujten sonra pişirsek
Civcivinannesi1 Civcivinannesiii Tavuğa aşık oldum bu hamilelik döneminde eşim dalga geçiyor bizimle sen anne tavuk o civciv olacak diye ordan esti aklıma da 😊❤ siz kaç haftaliksiniz
Civcivinannesiii Civcivinannesi1 bende yumurta cok yiyodum ordan geldi aklima bu isim 😂😂😂😂 12+5 olucaz yarin 🥰 Siz
Civcivinannesiii Civcivinannesi1 ayy sizede masallah saglikla kavusun. Insallah bizde ohaftalari goruruz saglikla☺🥰
Civcivinannesi1 Civcivinannesiii İnşallah inşallah 🙏🏻 zaman geçmek bilmiyor misali bana bile hala çok var gibime geliyor 😊
zeynnn5441 kizannesi_1004 Bu akşam 7 gibi atmistim buzluğa az önce çıkardım üst kısıma koydum normal kisima tam anlamıyla donmamisti. Evet hamileyim inşallah bisey olmaz yemesem atsam eşim çok kızar 🙄
esraoyku17 zeynnn5441 zararı için bişey diyemem bilgim yok ama buzluğa atıcaksanız balığı temizlemeyin diyor balıkçılar . Kendi denizin tuzuyla kalsın tadı gidiyor diyorlar . Zararı olacağını sanmıyorum. Yine de zaten tam donmadan alta koymuşsunuz bişey olmaz inşallah
kizannesi_1004 zeynnn5441 tenizledikten sonra içinin kanlı kısmını temizce yıkayın bence de üstte kalması daha iyi temizler yersiniz yarın hemen