Canselyaren Doktorun yarın şeker yüklemesi yapicaz dedi büyük ihtimalle yüksek cikicak dedi 27 de iğne vurulcm ztn ciğer geliştirici iğne erken alabiliriz bebeği dedi olabilirmi böyle birşey😏 her şekeri yuksek olan erken mi doğuyor
_ipekkkkk Canselyaren Ne iğnesi bu şeker iğnesi mi Benimde şeker yüklemesinde yüksek çıktı diyetisyene gönderdi diyete başladım bakalım Bide şeker ölçüm cihazı aldım bugün 148 çıktı tokluk anlamadım neden şeker yüklemesinde yüksek çıktı yoksa insülin başlaticam dedi dahiliye Şeker yüklemesinde Aclik 110 2 ölçüm 270 çıkmıştı 3 Ölçüm 229 çıktı
Aasya Canselyaren 39. Haftada doğum yaptırıyorlar.bendede gebelık sekerı çıktı fakat dıyet ınsulın doğuma kadar devam. Şimdiye kadar da bır sorun çıkmadı çok şükür kılosu suyu her seyı normal
Angelim Canselyaren şeker su yapıyor bebek de idrara yapıyor onada geçiyor ya ama bişey olmadı şimdilik hani olursa anı suyun gelirse benimde baya sınırda karnım da sanki 3 Bebek var okadar büyük
BabyBabyy01 _ipekkkkk senin değerin 200lerde olması sıkıntı birazz böyle ölçerek takip etcen kendini eğer hala bu şekilde insülin başlanır zaten
meri1 _ipekkkkk canım benim sğzımda şekerli bir tat kalıyo acaba şekerle alakası var mı öyle bi şey yaşadın mı
_ipekkkkk Canselyaren Hayırlısı hangisiyse o olsun canım 🤲 🥺 Allah’ın izniyle sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin Rabbim 🤲👣
Canselyaren _ipekkkkk Amin cnm ya inşallah kızımda hiç şeker fln birşey yoktu bunda cikmti malesef ve 22 haftalık hamileyim daha sen düşün yolumuz da baya var😢
_ipekkkkk Canselyaren Ya her hamilelik farklı benimde normalde şeker yok doktor plesantadan kaynaklanabiliyor veya gebelikte çıkabiliyor dedi atlatsaydık Allah’ın izniyle 🤲🌸 Bizde 28+0 olduk
_ipekkkkk Canselyaren Aynen son aylara yaklaştık bu zamana kadar sıkıntısız geçti şeker çıkana kadar ama bakalım ölçüm yapıyom hergün diyet yapıyorum tatlı yemiyom meyve ara öğünde bir adet mandalin veya muzun yarısının yarısı şeker asla hayatmda yok çay kahve yok bakalım sağlık için sabır 🌸 Rabbim hayırlısını nasip etsin İnşaÂllah hayırlı vakitte hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲💗
Canselyaren _ipekkkkk amin cnm bnim inşallah rabbim kötü etmesin de inşallah sağlıkla kucaklariz yavrularımızı🥰🌸