zeynnn5441 Merhaba arkadaşlar 1 saat yürüdük eşimle eve geldim biraz kahverengi akıntı gelmiş anlayamadım doktorumda yürüyüş yap diyip duruyor
Defne2018 zeynnn5441 bende de agır bi iş yapmıştım ogün olmuştu dinlendim eşime söyledim sabah yine aynıydı akşamına dogru düzeldi çok şükür bi sıkıntı yaşamadım dr gitmedik ama kana dönerse ihmal etme canım hatta gitöe ihtimalin varsa git yani
asyaninanneyim zeynnn5441 yürüyüşle alakası yok canım ben 27+4 üm koşu bandında yürüyorum 2 aydır bir sey olmadı alakasız yani
Azranasip zeynnn5441 ilk üç ay için bi saatlik yürüyüş çok fazla. Bende de oldu leke düşük tehlikem vardı. Şükür geçti sende çok ayakta kalma dinlen
Boesie zeynnn5441 Canim lekelenme hicbir zaman normal degildir doktoruna mutlaka bildir ve 1 saat yuruyus cok fazla haftada ¾ kez yarim saatlik yuruyusler yapman yeterli
seda00006 asyaninanneyim koşu bandında kaç dk yürüyorsunuz ve toplam kac kilo aldınız ben de yürüyorum da merak ettm:)
asyaninanneyim seda00006 canım 3.8 km hızda 4km yürüyorum 64-65 dk yapıyo ben kilo aldım epey bi 😂 cünkü 💩 boğazımdan kısmıyorum simdi benzinliğe cips almaya gidiyorum
3Aysenur33 zeynnn5441 13+5de nasıl yürüyüş yap diyor doktor. Daha yeni tutunmuş bebek. Çok yapmak istiyorsan 15 dkyı geçirme. 17 18 den sonra yürürsün bol bol
Semaen zeynnn5441 yürüyüşle alakası yok benimde o haftalarda oldu cok korkutuldum normal degil falan doktora gittim bebek iyi git eve dedi ilgilenmedi bile yani rengi yogunlugu ve birlikte sancı yada agrının eşlik etmesi gerekiyor cok panik olman için .
Teacherandmom zeynnn5441 sizle aynı haftadayken bende de yürüyüş sonrası olmuştu kahverengi akıntı hemen doktora gittim progestan verdi ve iğnesini yaptı hemen kesildi bence doktorunuza gidin önemli çünkü akıntı
Kartanesi8 Benimde 12 haftamda öyleydi doktorum yerleştirme kanaması dedi progestan verdi fitil olarak kullandm durdu hemen simdi 27 haftadayım sizde doktora gidin beklemeyin
Petyynut Doktora gidin mutlaka lekelenme kontrol edilmeli ilaç veya iğne veriyorlar böyle durumlarda ama ilk 3 ay o kadar uzun yürüyüş tavsiye edilmez normalde