MelissaKaplan Psikolojik olarak çok düşüşlerdeyim arkadaslar 23+4 haftalık hamileyim ama mutsuzum psikolojik destek nasıl alabılırım yardımcı olurmusunuz
Muhammedamine MelissaKaplan eğer maddi yönde soruyorsanız devlet hastanelerindede psikologlar var kanunide var iyi diyorlar istanbulda yaşıyorsanız başka türlü nasıl bir destek alabilirsnz bilemiyorum
MelissaKaplan Muhammedamine yok hayır maddi yönde sıkıntım yok sadece yalnızlık çekiyorum yalnızım eşim zaten hiç alakası yok benımle karnımdakınle oyle bir iki sever geçer unutur bile psıkolajım bozuluyor soğuyorum ondan nefret ediyorum psikolok yardımcı olurmu dersiniz
Muhammedamine MelissaKaplan tabiki yardımcı olabilirler bebeğin stres altında olması iyi değil . Ama ne bilim sizin durumunuzda olsam bi müddet ailemin yanına giderdim
MelissaKaplan Muhammedamine annem yeni evlendi maalesef ve ben 6 km uzaklıkta oturuyorum anneme bizim eve gelen hiçbir dolmuş vs yok biz arabamızla gidiyoruz köyden indim şehire hesabı
Duamm MelissaKaplan kendini motive etmeye çalış cnm bebeyin dogunca daha mutlu olursunuz umarım nerde yaşıyosun bu arada
MelissaKaplan Duamm İzmir Ödemiş te yasıyorum kendını motive edemıyorum çok fazla ilgi beklemiyorumki zaten daha çocuğuma hiçbirsey alamadım oyle karnımı bir iki sever okadar oda aklına gelırse haftada 1 defa bende soğuyorum uzaklaşıyorum
Muhammedamine MelissaKaplan Rabbime sığının ondan isteyin, dileyin yanlız değiliz 😌 inşallah iyi gelecektir