ozge1906 Ben 9 haftalık hamileyim. 6. Haftamdan beri geçmeyen mide bulantıları ve kusmalar var. Prillam kullandım ama hiç fayda yok. Aynı zamanda çalışıyorum iş yerim 1 saat uzakta. Benzer durumla nasıl başa çıktınız sevgili anne adayları😔
Haticekocgennc ozge1906 ahh kıyamam neler çektim bulantidan . Geçecek hepsi sabırlı olacaksın mecburen zaten başka yolu yok. Çubuk leblebi bişey ise yaramiyodu ben de agliyodum artık düsun. Renklerden TV den telefondan bazı müziklerden bile midem.bulaniyodu . Hatta bazı kıyafetlerden . Üst düzey yani bu kadarı sende yoksa şükret boşver sabret
Almigok ozge1906 bende de prilam fayda etmedi sabah aç karnına 2 tane içmeye başladım burdan bi tavsiyeyle çok işe yaradı tavsiye ederim
Babydream ozge1906 😓 çookk zorr başa çıkaamıştım 5. Haftada başladı şuan 8. Haftamdayım çarşamba günü 6 kez istifra ettiğim için artık bünyem kalmadı acilden serum taktılar. Ve o günden beri çok iyiyim 😍 bende prilam kullanmıştım kokusu bile çok kotüydü zofer bile işe yaramamıştı ama sanıırm serumun etkisi hala devam ediyor o yüzden hiç bunaltım yok🥰
Kubraalisoy ozge1906 ölüyorum bulantıdan 12 haftadaym geçmek bilmiyo herkes 3 ayında geçicek faln diyodu ama geçmiyo baş edilecek deyil hiçbişey kullanmıyorum doktorum yazmıyo hep mide bulantısı kaç kilo verdm yaaa yediyim ağzımda durmuyo sanki o kadar yemişimki doymuşum herşeyden çook zor
Sydaa1 Bende şuan sizinle aynı 9 haftadayım 7 haftada başladı iki haftadır bnde çok rahatsızım bnde aynı ılaçı kullanıyorm bndede bir faydası yok
SemanurAs Ben de çok kötüyüm 5.haftada başladı. 8+3 teyim. Bittim artık. Prilam verdi gece yatmadan al dedi sabah öğürmelerime bir kaç gün iyi geldi ama o da fayda vermiyor artık. Bilmiyorum ne olacak 6 kilo vermişim 🤢
Yeliz2134 Ben 26+2 haftalık oldum mide bulantım Bir kaç gündür başladı şuana kadar hiç midem bulanımiyodu 🤢offf yaaa
ozge1906 Prillamı aç karna deneyeceğim bakalım. Allah yardımcımız olsun. Tek umudum benim 3. Aydan sonra geçmesi. Bazıları geçmiyor diyor bakalım 😔
ozge1906 Kızlar doktor onzyd yazdı o ilacı kullanmaya başladım çok faydasını gördüm. Neredeyse yarı yarıya azalttı bulantıları
dml33 Bndr çok kotuym dün icmedm ilacı kusmaktn yüzümde kırmızı lekeler cıktı kendimi nasıl zorladiysm bugün dokrora gidicm tekrar mahvetti bulantı beni