zaydn 35+3 haftalık olduk yürümeye çalışıyorum her gün ama artık ev işlerini yapmaktan bile çabuk yoruluyorum halsizlik oluyor yürümeye halim kalmıyor sizde de öyle mi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Clementinee zaydn ben henüz 25. Haftamdayım hergün yarım saat yürüyorum 🤷🏻♀️ İlerleyen haftalarda zor oluyor sanırımm
Aysegul9371 zaydn 29 dayım üniversiteye gidip geliyorum staja gidiyorum bende yorulmaya başladım yavaş yavaş ama yinede hareket iyi geliyor
Sblatc zaydn bende aynıyım 37.haftaya girdim yürüyüş yapmak istiyorum ama kalçam çok ağrıyo evde bile zor yürüyorum. İşlerimi bitirene kadar hem zaman kalmıyo hem yürüyecek halim
Valeria zaydn ben ilk doktora gittiğim günden beri yürüyorum. O zamanlar haftada 3tü sonradan 5e çıkardı. Hala yürümek yormuyo beni. Yürümediğim zamanlar daha şiş ve ödemli hissediyorum.
zaydn Aysegul9371 iyi geliyor da bugün misafirim vardı mesela bana bir şey yaptırmadılar hep kendileri halletti her şeylerini hamileyim diye ona rağmen öyle yoruldum ki kemiklerim sızlıyor
zaydn Nilh20 hiç deme hele o bel ağrısı boyun ağrısı mideden bogaza kadar yanma 🤦🏻♀️Yine de çok şükür bu halimize
zaydn Sblatc nasıl yapacaz bu işi çokta korkuyorum doğumdan bol bol yürüyüş yapın diyorlar o da zor 🤦🏻♀️