Hgmom1 Kızlar benim reglimi 2 gün geçti biraz daha beklemeyi düşünüyorum.. sizler ne zaman öğrendiniz. İlk kime haber verdiniz? 👼🏼🤍
yasemiinorhn Hgmom1 ben 30 mayısta öğrendim sabah saat 4 te kan sonucuyla 😂 öyle çok romantik olmadı ama hemşire tarafından eşimle bana söylenmişti. Rahatsızlandım kasık ağrısıyla gitmiştim sonuçların çıkması uzun sürünce sabah saat 4 te öğrendikkk çok şükür şimdi 28 haftalığız 😍♥️🙏🏻
Dilosseee Hgmom1 ilk eşim tahlil sonucu almaya gitti o öğrendi bana söyledi bende kaynvalideme söyledim yanımdaydı
Hgmom1 yasemiinorhn Yaa bende hafta sonu girince acaba acile gidip kan mı versem daha çabuk öğrenirim diyorum..🤫😅 Allah’ım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🤍🌸
Momandchildren Hgmom1 ilk hamileligimi esim bana soyledi😹kan verdim Sonucu esim aldi ve bana hamile oldgmu o mijdeledi,ikincide ben soyledin esime ilk ikimiz birbirmize yani haber verdik,Allah tum evlatlari korusun
Dilosseee Hgmom1 Amin inşallah kuzum 😘 36+5 olduk şükür ikinci gebeliğim rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 🤲
Defne2018 Hgmom1 adetim 5 gün falan geçmişti galiba o zman test yaptım oyuncak yumurta kutusunun içine koyup kızıma verdim babana ver diye öyle yaptı sonra açıvwr oynasın dedim baba anlamadı tabi sonra baktı bana dogru gülümseyip kardeşin olacakmış dedi 😊😊