Aysunozb 19 haftalığım bebeğin ultrason fotoğrafı net belli değil yüzü nerde başı nerde gözükmüyo doktor bi sorun görmedi ama çok tuhaf gözüküyor arkadaşlar korktum. Resim yükleyemeyi beceremedim aynı şey başına gelen var mı
Papatya-Kokusu Aysunozb genelde artık yüzünü vermiyorlar kafa göbek ve bacak uzunluğunu olcup onların görüntüsünü veriyorlar belki onlardır
M-Zehra-34 Bu gayet normal ilerleyen haftalarda görüntüsü çok daha net olur merak etme. Bir problem yok
deletedmom27371 Aysunozb kuzum yine herşeyi belli ama bacakları kolu burnu falan sen pozisyonu için mi diyorsun
Aysunozb Doktora mesaj attım sorun yok sıvısı az olduğu için böyle çıkmıs bol su tüket havuç ye yazmış
deletedmom27371 Aysunozb evet kuzum gördüm şimdi evet biraz karışık görünüyor ama bir sıkıntı olsa doktorunuz söylerdi herhalde içinizi ferah tutun lütfen
deletedmom27371 Aysunozb özellikle ultrasona girerken bol su iç canım ben öyle yapıyorum baya hareketleniyor 🙈
Aysunozb deletedmom27371 canım ayağı hariç hiçbirini göremiyorum ben panikten mi acaba ?😂🥸 yüzayle ayağı yan yana gelmiş gibi
deletedmom27371 Aysunozb ayağının hemen biraz üstüne bak kuzum burnu gözüküyor ve kolunu da başına dayamış bence sen kafana taktığın için göremiyorsun bebeğin şuan cenin pozisyonun da bence 😊