Hilal-95 Nurayselvii tansıyonunla alakalı canm doktoruna gitmen gerek önlem alır derecesi önemli tabi öncelıkle ama doktorun daha detaylı bilgi verir
Derinim2203 Nurayselvii ben 23 haftalıkken idrar verdim doktorum protein kaçağı var dedi sonra biz bu tahlili 2 hafta sonra yeniden idrar verdik protein kaçağı geçmiş dedi şuan 35 haftalığım yine verdim bişey yok dedi sende olmadı 2 hafta sonra tekrar ver
Alka Nurayselvii Korkutucu yazmışlar ama bend esurekli var ve doktor önemli değil dedi . İlaçların demirin felan ya. Etkisi dedi .
Nry14 İdrarda protein kaçağı bildigim kadarıyla gebelik zehirlenmesi sebeplerinde oluyor diğer belirtileriyle bakıyorlar tansiyon yüksekliğinde
Anne_N Arkadaşların dediği gibi preeklemsi gebelik zehirlenmesi. Tansiyon da eşlik ediyor olmalı. Takip edin ve doktorunuza ulaşın. Geçmiş olsun.
Hilal-95 Prensannesi14 aahh aahh nerdee nerdee anam bacım nerde🤣🤣 itiriyo kendını sıpa aşa aşa ama bakalım nışan geldi diye ayaklandık ama gelen şey alt muayene sonrasıda olablrms doktor dedi illa nışan geldiği için doğuramasn da dedi bakalım 🤷🏻♀️