Sinem933 Arkadaşlar 33+5 günlük ikiz gebeyim iki gündür sanki regl olacak gibi ağırlarım var kasık bel karın ve vajinam da doğum belirtileri mi bunlar
Sareliidunyam Sinem933 bende de bugün başladı adet ağrısı gibi. 34 haftalığım bende. Sabah akıntıyla birlikte 2 defa pembemsi kan geldi hatta
Sblatc Sinem933 yani 30 lu haftalarda regl olacakmış gibi ağrı oluyo arada ama sizin çoğul gebelik olduğu için doktor daha iyi bilir
emrbalayse Sinem933 32. haftamda aynen oyle ağrım oluyordu bebek dönmüştü ama korkacak bişi yoktu. Normal seyründeydi her şey. Başlı başına doğum belirtisi değil. Kasılma varsa ve düzenliyse önem arz ediyor. Ama doktorunuza danışın tabi ki. Biz yanlış yönlendirmeyelim
Clkha Sinem933 mutlaka yarındr git. Pembe kahve akıntı oldugunda rahim agzın kısalmıs olablir sabah direk acile gitmelisin önemli çünkii
Sinem933 Sblatc randevum 19 da baya var leke kan falan da gelmedi ama yine de korkmaya başladım ikiz olunca
Momformom Benim de 31+3 ikiz gebelik, bir kaç gündür regl ağrısı şeklinde ağrılarım oluyor ama kontrolüm vardı her şey yolunda görünüyor. Dinlenince geçen ağrılar sorun olmuyor diye biliyorum, uzanınca geçiyorsa, kanama, su yoksa dert etmeyin bence
tgba715 Sinem933 canım sanmıyorum belini ve ayağını sıcak tut o da çok etkiliyor bende de çok oluyordu o zamanlar hatta ara ara yine oluyor 37+2 oldum
Sinem933 tgba715 havalar da soğudu ayaklarım o kadar çok yanıyor ki cıplak ayak çok geziyorum üstüm de ince oluyor belki de ondandır dikkat edeyim üstüme başıma belki düzelir . Maşallah canım Allah sağlıklı sihhatlı kucağına almayı nasip etsin
Clkha Sinem933 O zaman kan idrar tahlili vermek gerekiyor. İdrar yolu enfeksiyondan oluyo akıntı ama benmde var o ne yapsam gecmedi 😤
Sinem933 Clkha suyum geldi doğuma alınıcam 12 de bol bol dua edin kızlar makat gelişli sezeryan olacak