ZaurG Selam.Ben bundan kaç gün əvvəldə paylaşım tapmışdım.adetimden 9gun gecmisdi 10cu günü benden ahfif kan gəlməyə başladı kahve rəngli.test yapdim silik cizgi cikdi.Sabahda oyle dəvam etdi.aksama doğru kan artmaya başladı.24 yasindayim kaç yıldı adət giriyorum hic boyle şeyə rastlaşmadım.benim asilinda adətim 6 veya 7di günə uzanır.7ci gün yikanib temizlenirim.bu defa 8cigun hala açık kırmızı hafif kan var.arim cook.gobekden aşağıda karın bölgədə.artiq ağrıya dayanamiyom.Basina gələn oldumu?Allah kimsəyə yaşatmasın.agridan oluyom.yardimci ola bilirmisiniz?🙁🙁
bebeklendik ZaurG doktora mı gözükseniz bi? Belki gebesinizdid bir sıkıntı olabilir erken önlem almış olursunuz
Luliko ZaurG bence test ile uğraşmayın hiç. Düşük yapmış olabilirsiniz, ki düşük olsa bile vücut o hormonu üretmeye bir süre devam ediyor bu da teste pozitif yansıyor. Doktor muayenesi olmanız lazım. O kadar ağrı ve kanama normal değil gibi
Kubraalisoy ZaurG caan ona baxmır,birtəhər mütləq görün şərt deyil çox pulun çıxacaq bi həkimə yaxınlaşasan yaxınlığında bi poliklinikada ginekoloqların birinə yaxınlaş ama mütləq bir müayinədən keç,ilk dəfədi gecikmə?yoxsa var başqa uşaq?
ZaurG Kubraalisoy 5aydi ailəliyəm birdefe düşük olmuşdu.amma o bele olmamışdı.ilk dəfə idi bele gecikmə ama.1cide 1 hefte kecmisdi