ayferekal minik4550 normalde görmen gerekir ama geç döllenme olduysa göremeyede bilirsin endişelenme o yüzden hayırlısıyla inşallah görürsün 🤲🏻
minik4550 ayferekal keseyi gordum cok şükür ama devlete gittim bugün ne bilgi verdi ne makineleri güzeldi
minik4550 dml33 benimde 2.5 yaşında her 15 dakikada bir çişe gidiyoruz meme için ağlıyor kalbim çarpıyor artık emzirirken 😭
dml33 minik4550 emzirme zor olur. Biraz.bn hiç emziremedm ağlama aşırı var ama.bana bagli deil kız babaci biraz
dml33 minik4550 kese yok bebek yok diyolar sınır oluyorm kötü konusuolar hep.basta bn kizimdada 8de gittm bekledm bundada doktorada dedim yani bole bole soyluyosnz. Cnmi skiosnz beklerm hepsini. Bir duyarm😂😂
ayferekal Babydream prilam verdı doktorum vermesınede ben onuda çıkarıyorum durmuyor hiçbirsey migdem de ılk bi kaç gün iyi geldi ilaç sonra alamamaya başladım aldıgımda da cıkarıyorum migdem almıyor artık zaten tadı berbat iyice maf edıyor beni
minik4550 dml33 bizimkide bana bağlı çişe annem götürsün onu annem getirsin cok az oturuyorum gün içerisinde ilk gebeligim riskli geçince korkuyorum ister istemez
[silindi] ayferekal ayy valla ben de düşünüyodum ben de mi anormallik var diye bakalım inşallah dediğin gibi 3. ayda geçer
minik4550 ayferekal devlet cunki bisey sorsan it gibi davranıyorlar normalde özele gidiyorum ama kan tahlilleri için gittim gitmişken muayene oldum
ayferekal dml33 bekle öyleyse ilkinde beklemişsin madem öyle yapıyor doktorun hiç moral bozmana gerek yok içini ferah tut hersey güzel olucak pozitif ol hep 🤲🏻
dml33 minik4550 bnmde.riskliydi muhtemelen buda öle olur dedi doktor elindn geldiğinde dinlen.dedi kızı gorunce doktor.bile korktu sn zor oturursn da.dedi😂
ayferekal minik4550 yani ben gitmem devlete çünkü duyuyorum hep kötü davranıp insanı önemsemıyorlar bence tahlıllerınıde özelde yaptır
minik4550 dml33 evet cok hareketli yaşları bide kediler var evde 😁 aksama kadar kuduruyorlar 3 de bende onlem olarak progestan kullanıyorum
dml33 minik4550 oo.senin.evde şenlik var 😂banada.aspirin verdi suyum azalio bnmde.erken.haftalarda 1 kaynım var bu yuzdn 3. Hamilelik oluo aslinda bu.bnm
ayferekal MMmerve_ ayyy inşallah 3 aya atlatırım kendimi teselli edişim bu şekil yoksa maf olmuş durumdayım
MMmerve_ ayferekal bende oyle oldum hatta aglıyodum artık ama merak etme canım gecıyo ınsallah senınde gecıcek