Umut olmak için biraz uzun yazabilirim kusura bakmayın kızlar
Bebeğim yanımda uyuyor ve çok güzel birşeymiş Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Ben tek böbrekle hamile kaldım devlet doktoru dahil tüm akrabalar erken doğum olur, böbreğin dayanmaz , sana zararı olur, yoğum bakımda kalırsın diyip durdular
Çok şükür ki 38 haftalıkken sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım
Erken doğum olmadı , böbreğim iyi , bebeğim gayet sağlıklı Rabbime şükürler olsun
Normalde 39da olacaktı idrar yolu enfeksiyonunu ağır geçirdim doktor da bebek iyi kilosuda iyi istersen alalım ikinizde rahatlayın dedi 5 gün önce aldı :) ona da erken denirse sadece 5 gün erken doğum yapmış oldum 😍
Tabi bende özellikle tuza kafeine çok dikkat ettim hiç ödemim yoktu :) biraz fazla kilo aldım o kadar o da zamanla gider inşallah 😇
Neyse sabah 9da ameliyata girdik ilk yaptıkları belden iğne uyuşmama yetmedi ayaklarımı kaldırabiliodum doktor ikinci kez belden iğne yaptırdı
Sonrasında uyuşmaz hissedersem diye çok tedirgin oldum birde başımı sola çevirince dolap camından yansımamı gördüm ben bunu görürsem korkarım dedim onlar da uyuttu :) uyandım odamda bebeğim beni bekliodu :) tek üzüldüğüm şey keşke tedirgin olmasaydım uyutmasalardı da bebeğimle çıkar çıkmaz temasta olsaydım 🥺 nasip değilmiş
Kısacası elalem ne derse desin üzülmeyin güzel anneler Allahım kolaylığını öyle güzel veriyor ki anlatamam:) böbreğimde genişlemede olmuştu ama çok değildi sorun olmadı sizde de olursa korkmayın çoğu hamilede olurmuş çünkü
Siz alta sormak istediğiniz olursa yazın ben cevap vereyim zaten çok uzun oldu sizi sıkmayayım 🥰😍🥰😍🥰