Hilal-95 hipregnancy doğum sancın basladığı zaman suya atılacak gercek doğum sancısında ama o esnada acılmanı kolaylastırır ve sonrasında sudan cıkarılması gerekıyor rahım toparlanması için suyunu çocuk olmayan bebek isteyenler içiyor kuzum biz gebeler değil
inciveannesii hipregnancy benim bir arkadaşım suyundan içtikten sonra açılmasının olduğunu söyledi, bana sende zamanı gelince mutlaka dene diye anlattı.
inciveannesii Hilal-95 bende böyle biliyordum ama bazıları suyundan içmek gerekiyor diyor acaba hangisi doğru? Bir arkadaşım suyundan içtikten sonra açılmasının olduğunu söyledi.
hipregnancy Hilal-95 ben suyunun içildiğini okudum hep burada da asıl merak ettiğim doğum sancısı olmadan da denesek mi😂 artık geleceği yok suni sancıya kalacak işimiz yoksa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hilal-95 inciveannesii yok ya içilmiyor o esnada nasıl içiceksınkı mesela bn hastaneye giderken kayınvalıdem okuyup koycak ben içimmıyo diye biliyorum
Hilal-95 hipregnancy herkes farklı sölüyor ama ebelerde izledim baya sancı baslayınca koyuyolar aslında bnm acılmam basladı ama kaynanam doğumun baslaması lazım dedi içmeyi bilmiyorum içemeyebılırım ben🤣
Hilal-95 hipregnancy bacım dur yüzmüş kuyruğuna gelmişiz🤣 bızde ha geldı ha gelıcek beklıyoruz 39 olcak ınsallah plates topunda yasıyorm🤣🤣 inankı çayı topun üzerinde içiyorum ya🤣
hipregnancy Hilal-95 valla ben de aynıyım artık bitap düştüm merdiven çık yürü Allah yürü eğil kalk ev sil topta zıpla 😂 beyefendi içerde çok rahat sanırım 🤦🏻♀️
Aysoshh Hayır suyu içilmiyor doğumdan sonra onu sudan çıkartıyorsunuz o küçüldükçe rahimde toparlanıyormuş suyunu wc ye dökmeyin ağaç dibine dökün derler bilginiz olsun