Nilufer22 Kızlar normal idrar tahlili temiz çıkıp da idrar kültüründe sorun çıkan oldu mu hiç? Enfeksiyon belirtilerim oluyor bazen ama tahlil temiz. Hiç kültür yaptırmadım, yaptırmalı mıyım?
Aslitemiz Nilufer22 yaptırın şüpheniz varsa ben yaptırdım sonucu bekliyorum bende enfeksiyon çıktı kültür istedi doktor tek kullanımlık ilaç verdi kültürdede bakteri falan çıkarsa antibiyotik veriyoruz dedi bakalım sonuç ne çıkacak
Baharize Nilufer22 Benden bahsediyorsun. İdrar tahlilim temiz ama idrar kulturunde enfeksiyon cikti. Belirti olarak ise idrara ciktigimda idrar sonlarina dogru sancim oluyordu. Doktorum ilac verdi kullaniyorum. Tekrar idrar kulturune baktiracagm ilacim bitince.
Nilufer22 QueenMommy Aslitemiz Baharize Sağolun kızlar ben de yaptırayım o zaman yarın inşallah bişey çıkmaz hiçbirimizde 🙏
Baharize Civcivinannesiii idrarin bir kismini bi kutuya diger kismi baska bi kutuya yapiyorsunuz. Oyle bakiliyor.
Civcivinannesiii Baharize aa kolaymis pzt gunu bende yaptirayim Idrar yaparken kasiklarimda baski oluyo arada yesil akintim oluyo 🤦♀️