MihrimahVeAnnesi NaimeYilmaz Ya çok teşekkür ederim kaç gündür şapşal şapşal bakışıyorum olmayan bildirimler ile 😂
NaimeYilmaz MihrimahVeAnnesi 🙈 Aynı yoruma aldığınız bildirim oluyor onlar. 1 yoruma 5 beğeni geldiğinde sonuncusu gözüküyor ama 5 rakam olarak yansıyor. Bu şekilde onaylayabilirsiniz her zaman🙏
elfmoom NaimeYilmaz bi geri bildirim yapayım mesela bize aynı postta etiketlenerek 2-3 yorum geliyor onlarda toplu şekilde 1 bildirim olarak gözüküyor. araya başkasının yorumu girdiyse onları göremiyoruz üstte kalma durumu oluyor🙏🏻
Deletedmom93428 elfmoom aayy kız yeminle bu yüzden sonradan görüyorum hatta bende önceden bunla ilgilş post açıp sormuştum bu yüzdenmiş ama düzelmesi lazım ya ben mesela sonradan görüyorum üzülüyorum kadıncağız bana yazmış bende cevap vermememişim🤦♀️🤦♀️
elfmoom NaimeYilmaz aaaaa 🤭 ben böyle birşey olduğunu bile bilmiyorum yıllardır kendimi parçalıyorum 🤭 teşekkür ederim🙏🏻
elfmoom Deletedmom93428 di mii 🤭🤭 ben de çok trip yedim bu yüzden ama profile girince gönderiler yazıyor ya ona tıklayınca görebiliyormuşuz