Vldnshn1 10+3 günlük gebeyim ilk defa dün gece çok az kahverengi akıntı oldu bir de bu akşam yine çok az kahverengi akıntı oluştu, normal mi yoksa hastaneye gitmeli miyim?
Seherdmrkl Vldnshn1 ben de 6+5 im dünden beri kahverengi akıntım Var doktoruma yazdım yerleşme kanaması olabilir parlak kan olmadığı sürece kahverengi akintilarin pek önemi olmuyor dedi. Yine de yarın da devam ederse gel ultrasonda bakalım için rahat eder dedi. Ama korkulacak birşey olmadığını söyledi inşallah sizin de öyledir
BMelek Vldnshn1 bende de oldu 12 haftalik suan gecen hafta gittim bebek iyi rahim agzindan geliyor dedi kirmiziya donmedigi surece sikinti yok arada gelir dedi gidin yinede bakilsin bebege ama bir sikinti yoktur
minikdefnemm Vldnshn1 herkes durum farklıdır tabiki ama benimde koyu kahverengi kanamam olmuştu hemen doktora gittim kanama alanı oluşmuş 1 hafta yattım iğne ve progestan kullandım geçti kişiden kişiye durum tabi ki değişebilir ama tek damla kanın bile önemi var siz doktora gidene kadar bol bol dinlenin ayaklarınızı uzatın düşük hemen gerçekleşmiyo bu arada eğer öyle şeyler düşünüyosanız sakin kalın çünkü düşükte kanama durmuyomuş ve ağrı çok yüksek oluyomuş doktorumun söylediği bu siz bol bol uzanın rahat olun 😇
Vldnshn1 Sevgibirkan kanama gibi değil ama internette gayet normal diyor başına gelen var mı diye merak ediyorum
mrvkaaya Vldnshn1 kahverengide olsa kırmızıda olsa doktorunuza gidin. Genellikle minik bir damla bile gelse progestan yazıp kullanılmasını tavsiye ediyorlar doktorunuzu arayın isterseniz👋🏻
Vldnshn1 mrvkaaya teşekkür ederim aradım tehlike arz etmiyor ama yarın gel bi bakalım dedi umarım bir şey demez
Aysoshh Vldnshn1 mutlaka gitmeni öneririm bende de önce kahverengi leke geldi yerleşme kanamasıdır dedik sonraki gece baya kırmızı kan geldi hemen acile gittik düşüm riskim var gece yattım iğne ve hap kullanıyorum 5+4 günlük benimkide
Vldnshn1 Seherdmrkl bana da aynısını dedi tehlike olarak görmüyoruz ama yarın gel bi bakalım bebeğe dedi bakalım umarım bir şey çıkmaz
Eliko Bence gitmelisin telaslandirmak istemem normalde olabiliyo ama ben ilk bebegimi azcik kahverengi akintim oldugunda hastaneye gittigimde ogrendim 11haftalikti
Vldnshn1 BMelek içime su serptin var ya..Sancı risk diyor ama ben hamile kaldığım andan itibaren kasıklarım hep hafif karıncalı gibiydi şimdi de öyle sizde de var mı hafif kasık ağrısı
BMelek BMelek bazen adet agrisi gibi bazen normal agri giriyor siddetli degil ama rahim buyudugu genisledigi icin normal karsilaniyor zaten. Dusuk agrisi bir kez cektim oturur aglarsin o kadar kotu o yuzden kirmizi kan gelmedigi surece endiselenme kahverengi akinti uzun surerse git ama mutlaka ☺️
Vldnshn1 minikdefnemm benim 6 haftalıkken iç kanama oluşmuş ama bebeğin kesesinde değil kese dışında bol bol dinlen demişti 8 haftalıkken normal yaşantına dönebilirsin kanama tehlike arz etmiyor ve zaten kanama olmuş durmuş demişti şimdi 10+3üm kanama şeklinde değil kahverengi akıntı doktorumu aradım sakin ol tehlike arz etmiyor yarın gel bebeği kontrol ederiz dedi bakalım yarın gidicem
Aysoshh minikdefnemm ben bildiğiniz adet görür gibi kanamam var 😭 iğne ve ilaç kullanıyorum çarşamba gününden beri ama kanama durmuyor annemde düşükte çok ağrı olur dayanamicak şekilde dedi çok şükür ağrım yok doktorda ultrasyonla baktı kesede kanama yok dedi içim ondan biraz rahat şu kanamada bi bitse 🙏🏻
Vldnshn1 Aysoshh yok benim yerleşme kanaması demem için çok geç çünkü 10 haftayı doldurdum keseyi bebeği gördüm bakalım umarım kötü bir şey çıkmaz
Vldnshn1 Aysoshh ben bu gebeliğimden önce bi düşük yaptım ve anneniz haklı düşük ağrısı bambaşka yatamıyorsun kalkamıyorsun kasıkların patlar gibi ağrıyor inşallah kanaman durur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın…Umarım doktor bana da bir şey demez yarın bende sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma.