Dilara0606 Kizlar kac günde cikiyo bu test sonucu 2 gun once verdim e nabizdan bakiyorum hayla yok cikmamis olarak gozukuyi bilgi verirmisiniz
Civcivinannesiii Dilara0606 e nabiza dusmuyo yaptirdiginiz hastaneyi arayin sorun ciktiysa elden almaniz lazim
Tubaa-06 Dilara0606 10 gun sonra diyor doktorlar bende 2 gun once yaptirdim doktor 10 gun sonra gel sonucun cikar dedi
Dilara0606 Civcivinannesiii e nabiza tum kanlar filan geliyoda o da gelir diye umuyorum yani ordan kensim bakip degerlendirmiyorum tabi ciktigini goruo hastaneye gidicem de doktor bana gun vermedi su gun gel diye
aysnrsvs Dilara0606 doktor iki haftaya çıkar demişti ama gittiğim hastane tahlil sonuçlarinda bir hafta sonra çıkmıştı devlet hastanesi bu arada
Dilara0606 aysnrsvs doktor bana tarih vermedi 1 hafta sonra gel filan demesi randevu ne zamana bulursan al dedi bende persembe hastaneye gittim sali gününe randevu buldum alsim direk
Tubaa-06 Dilara0606 benimki dusmus e nabiza 3 gun oldu sasirdim bende 10 gun demislerdi size yazdiktan sonra baktim cikmis sonuclar