Megaa Allah aşkınıza bir akıl verin naptıysam tutmuyor sürekli emzik niyetine beni kullanıyor. Napmalıyım tecrübeli anneler ne önerirsiniz
ikiprensesannesii Megaa aktarda satilan toz gbi bisy var bitkisel gaz cikarmasinada yardimci oluyomus ben ondan kullanmistim
RumeysaNur34 Megaa tutmayan bebe tutmuyor canım maalesef yeğenim 8 aylık oldu kullanmadığı emzik kalmadı annesinin yok hiç birini kabul etmedi
Dila71 Megaa benimkide midesini bulandiriyordu emzirme bittiğinde memeyi çekip ağzına emziği vererek alistirdim biraz 😂 bazen hala öğürüyor ama uykuya dalması için falan kullanıyorum umarım sizinde tutar
Gecegunesi Megaa doğar doğmaz mı verdiniz yoksa biraz zaman geçtikten sonra mı tutturmaya çalışıyorsunuz
Megaa RumeysaNur34 Bende daha bir umut bekliyorum yaaa tok olsa dahi sürekli emmek istiyor emzik tutsa biraz oyalansa ona da iyi olacak bana da ama yok almıyor
ikiprensesannesii Megaa aktarlarda beyaz toz seklinde bisey satilyo sordugunuzda anlar onlar bebegin gazini cikarmasinada yardimci oluyor bitkisel oldugu icin emzigi ona batirip verirseniz tutar benim kziim oyle tutmustu umarim anlatabilmisimdir 😂
Megaa Dila71 Ya bende bazen veriyorum zorlada olsa öğürüyor falan sonra kucağımda veriyorum meme sanıp emiyor bir müddet sonra çıkınca verdiğimde tekrar sar baştan aynısı oluyor hangi emziği kullanıyorsunuz
Demetslt Megaa 3 ay 20 günlük bebem var hala deniyorum tutmuyor 😃 çokta zorlamamak lazim sizin kokunuzu istiyordur. Sabir 😃😻
Ysmn_shn Canım philips aventin memesini öneririm damak memesi olduğu için tüm bebekler kolaylıkla tutabiliyo ben doğum yapar yapmaz verdim.agzina hemen tuttu çünkü surekli emmek istiyodu
Nymphadoraa Megaa oğlum 5.5 aylık. Avent,bibs, wee.. bir sürü denedim hiçbirini tutmadı 😐 dişlerini kaşımak için kullanıyor arada o kadar 😒
Simayss Megaa Emzigi ağzına verdiginizde hemen emzirir gibi gogusunuze bastırın bebeği pis pis layıp sallayın benim kızım tutmamisti anaannesi o şekilde alistirmisti
Megaa Simayss Bende öyle yapıyorum alıyor ama çıkınca tekrar aynısı almıyor buda yıpratıcı oluyor yaa