Tkr 31 haftalık hamileym.. 13.1 çıkıyor sürekli bebeğe zarar verecek yükseklikte değilmiş ama içim rahat değil. Doktorum perinatolojite sevk etti pazartesi oraya gidicem. O kadar yüksek değil değil mi? 🥺
Minnosbir_Anne Tkr hayır değil merak etmeyin benimde o şekilde çıkıyor hep oda heyecan yapıyorum ondan hisseidyorum zaten hamilelikte olur bunlar tedirgin olmayın sağlıcakla kalın 🌸
MineG Tkr dün nstye girdiğimde 33 haftalık gebenin tansiyonu yüksek çıkıyordu aç karnıyla 12/8 gibi oradaki nst hemşiresi hamile kadının en fazla tok karnıyla 12 civarı olması gerekir dedi. Dikkat etmende fayda var
Btl_ulusal Tkr benim de hep öyle çıkıyor doktor beyaz ekmek un hamurişi hazır gıdalar turşu vs tüketme dedi onun dışında aşırı fazla değil 13 merak etme
Tkr Minnosbir_Anne ay Allah razı olsun. İçimi kemiriyordum bende. Yüsek değil okadar ozaman. İçimi rahatlataym bende🙏🏻 Sağ salim geleydi
Tkr Btl_ulusal ay şaşırdım kaldım ne yiyecemi. İlk defa 13 çıktı çok korktum sağ salim gelsinler🙏🏻 Korkuyorum tansiyondan🥺
Hayal2121 Tkr vala cnm ben ve bebek tehlikedeyiz 16 gündür hastanede yim bebeğim tansiyon dan dolayı hiç gelişmemiş şuan 30+3 haftalık hamileyim 950 grm
Tkr Hayal2121 bu tansiyon bebeğin beyin gelişimini etkilemiyor değilmi? Tüm dualarım sizinle tez zamanla çıkarsınız inşallah 🙏🏻
Hayal2121 Tkr amin inşallah dua edin dualarınızı bekliyorum güzel anneler vala onu bilmiyorum ya beyin gelişimini etkiliyor veya etkilemiyor o konuda hiç bilgim yok 😔🤲