dudininannesi Sezaryen doğum yapmak için doktorun onayı şart mı? Yani sezaryen doğum yapmak istiyorum normal doğumdan biraz korkuyorum. Benim istememle oluyor mu?
Asiye_89 dudininannesi Bende korkuyorum elimde dgl. Doktor ülkede ısrarla normal etcksn dicek die ödüm kopuyor
Merveee34 dudininannesi tabiki de kendi isteğinle sezaryen olabilirsin . Ama devlet hastanesinde kabul edilmiyor özelde kabul ediyorlar
Asiye_89 dudininannesi bnm de ilk cnm özel de yapabiliosun ama devlette herşey yolundaysa seni kesinlikle sezeryaana almiolar kuzenim yalvardı resmen normal doğum sancısı çekerken beni sezeryana alinn dayanamıyor um die ama almadılar
dudininannesi Asiye_89 Devlet hastanesi zor. Özele gidiyorum. O zaman korkmama gerek yok. Doktoruma söylerim sezaryen istiyorum diye. Teşekkür ederim
Merveee34 dudininannesi eğer isteğe bağlı sezaryen dersen normal sezaryenin üstünde fiyat biçiyorlar canım . Bence zamanına kadar bekle belki de mecburi sezaryen olmak gerekecek
dudininannesi Merveee34 Ne alaka ek ücret? Sonuçta aynı işlem değil mi? Bu özel hastanelerde yemin ediyorum dolandırıcıdan farksız
Merveee34 dudininannesi ticarethane resmen canım . Mesela benim gittiğim hastanede mecburi sezaryen 3750 ₺ isteğe bağlı 5500₺ . 25 gün önce 4.seZaryenimi oldum mecburi oluyor sonuçta . 4.ye bile 5500₺ aldılar .
Melishilal dudininannesi ay bende özelde doğurcam istekli sezaryen olucam ekstra 200 lira alıcaklar hemde hastane oturdugum sehırın en ıyılerınden medıcana hastanesı çok bı ucret fark etmıyor
Petyynut dudininannesi benim doğum yapacağım hastanede ek ücret uygulaması yok mesela isteğe bağlı da olsa zorunlu da olsa aynı
dudininannesi Melishilal Merveee34 Gerçekten pes ya. Allah düşürmesin gerçekten ne biçim bir sistem. Hasta sağlığının önemi yok. Paran varsa sağlıklısın yoksa vay haline
Ebrutunc Benim gittiğim özel hastanede normalde sezeryanda aynı fiyattı doktoruma sezeryan olmak istediğimi söyledim sen nasıl istersen dedi ve ekstra hiçbir şey ödemedinim doğum paketi almıştım zaten
dudininannesi Petyynut Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor o zaman. Hastaneyle konuşmam lazım. Teşekkür ederim