sevgizzet 32 hafta 2 günlük hamileyim Sancılarım var çarşamba günü Doktor bebeğin aşağıya dönük olduğunu söyledi sizi bebek gelebilir mi gelirse bir sıkıntı olur mu Kilosu 2 200 demişti
nevarneyokk sevgizzet Bebeğin başı aşağıya dönük olabilir bu illa doğuma az kaldı demek değil nst çekildimi ?
Hatice-Cihan sevgizzet bunu neden Dr a sormadın daha erken haftalarda doğum yapanlar var onu soruyosan
minikane21 sevgizzet bebeğin bas asagi olması doğacağı anlamına gelmez benim 19.haftadan beri baş aşağı bebeğim suan 33 haftaligiz. Bebek eger kanala inerse rahim agzi kısalırsa bunların peşine nstde sancin çıkarsa doğum yakın denebilir. Seni bu konuda rahatlatmayan bir doktora gitmen senin zararına
sevgizzet nevarneyokk biliyorum ama başı aşağı olduğundan hareketlerinin vajinada hissedebiliyorum yürüyemiyorum ilk gebeliğin değil 3 gebeligim diğerlerinde hiç böyle olmamıştı
nevarneyokk sevgizzet nst ye girin haftamız aynı benimde vardı ağrılarım nst de sancı çıkmadı ama doktorum üç hafta sonra çağırdı
minikane21 sevgizzet ah bu devlet hastaneleri… onlara kalsa 19.haftada doğurmuştum ben. iyi bir perinatalog muayene olun bence devlette perinatalog daha iyi ilgilenir belki. imkanınız varsa özelde bir kez perinatalog görsün emin olun tüm sorularınız gider. ben şimdiki doktoruma minnettarım o sayede rahat rahat geldik bu haftalarda
marbling10 sevgizzet sorarsanız söylerler. Ben de devlete gidiyorum her şeyi soruyorum. Devlette 4 ayrı doktora gittim 4 ünde de istediğim cevapları aldım. Bu şekilde devleti kötülemek doğru değil
Deryaerbil sevgizzet benim 28 den beri dönük 33 deyim sığınanlarına gelmiyor sancı ve açıklık olması gerekir
MinikMucizeninAnnesi 32+2yim çok sık sancım oluyor 😔 26dan beri bebeğim baş aşağı ama sancılarımın yalancı sancı olduğunu söylüyor doktor vücut kendini doğuma hazırladığı için böyle oluyormuş kanaman olmadığı sürece suyum gelmediği sürece korkma demişti 😊
Merve-2323 sevgizzet benim de aşagı da 35 haftayıx ama erken doğum felan demedi doktor hatta eski sezeryan yerime çok baskı yapıyor kafası tam aşagıya dönük sancı veriyor
ruveyda98 sevgizzet nstde sancınız çıkmadıysa ağrınızın olması normaldir yalancı sancı çekiyorsunuz yada bebek baskısından dolayı oluyor 29 haftalık oldum kasıklarımda ağrı var bebek büyüdüğü için
annesi_ sevgizzet 35+2 deyim benimde 1 aydır kafası aşağıda baskı yapıyo kafasıyla ağrı mecbur oluyo yani hatta yürüyemiyosun hiçte erken doğum demedi yani ben hatta kanaldamı bebek dedim yok dedi daha kanala girmeye var heralde gerçi sezeryan olucam ben 38.haftada 34+3 te 2500gram demişti her hafta çağrıyo şimdi yarın kontrol günüm yine nst ister geçen hafta çekildim güzel dedi bakalım bu hafta ne dicek
marbling10 sevgizzet bebeğin aşağı dönük olması doğum belirtisi değildir. Sancılar eğer düzenliyse bu doğum belirtisi olabilir ama düzenli değilse korkmayın
sevgizzet marbling10 bn devleti kotulemiyrm ztn oraya gitmek bnm tercihim ayricada doktorların sürekli değişmesi tek sıkıntım eğitim hastanesi olduğu için değişiyor ve her doktor aynı şeyi söylemiyor sabit bi doktor olsa tercihine kalir
CerenSogutlu sevgizzet Bende 32 deyim ama yaklaşık 2 haftadır vajinamda hissediyorum hareketlerini bebeğin aşırı ağrım oluyor alttarfım resmen zonkluyor bacaklarıma kadar ağrım var belimde ağrım var nts ye girmedim ama pazartesi gidicem doktora batmalar kasıkta sancılar aşırı bir akıntı normal mi bilmiyorum 🤷🏼♀️
sevgizzet marbling10 işte bilmiyorum ki mesela aynı doktora tekrar randevu alıyorum ama gittiğimde başka bi doktor oluyor