GamzeDurmus https://www.hizliresim.com/jhji5qa Erken gebelik testi yaptım arkadaşlar adetime 3 gün var sizce ne yapayım?
SeyranKor GamzeDurmus ben de dayanamayıp erken test yapmıştım. Kan testinde doktorum daha 17-18 günlük demişti 😁 kan testi yaptırın tam emin olmak için. İnşAllah güzel haberler alırsınız ❤️
Merve_0109 GamzeDurmus annen ben geldim diyor resmen ❤️❤️ kan ver canım pazartesi daha kesin sonuç alırsın şimdikten hayırlı olsun 🌼
blueberyy00 GamzeDurmus son adetinize gore kaç haftalık olduğunuzu hesaplayabilirsiniz çünkü anne ben burdayim demiş bebeğiniz kanda verip kesinlestirin sonra sonuca göre tahmini , hesap yapıp keseyi görmeye gidebilirsiniz
GamzeDurmus illwait çok mu düşük çıkar acaba ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı da bundan da korkuyorum
Deryakshn Merhaba, 💞🤩🙏 Evet ümitlenmelisin silik çıkması negatif demek değildir. Sadece erken gebelik olarak düşünülebilir yani 2 haftalık filan gibi 💞💞🙏
Beyzanrr GamzeDurmus benim de böyle olmuştu canım hayırlı olsun hamilesin🥰 bende 3 haftalıkken yapmışım böyle çıkmıştı normal yani hastaneye kan verirsin ordan belli olur eğer orda da düşük çıkar ve ultrasonda görülmezse alttan bakmak için sana sorarlar ama endişelenmene gerek yok o an çünkü bende görülmeyince yeni olduğu için alttan baktılar ama kendini sıkma
GamzeDurmus Beyzanrr bende de suan 3 hafta 4 günlük gözüküyor pazartesi mi kan versem yoksa şimdi acilde mi versem karar veremedim
blueberyy00 GamzeDurmus 4. Haftanizdasiniz kan verin kesinleşsin sonra 5+ olunca da Haftanizin ortasında büyük ihtimal keseyi görürsünüz