Haticeyildiz Selam hanimlar ben sezaryen dogum yapicam belden asagisini uyusturan anestezi dusunuyorum bu konu hakkinda fikri olan varmi
Yaprak Haticeyildiz en doğrusu o olur beni göğüsten aşşağı uyuşturdular 2 saat hissizlik olduğu için bebeğimi emziremedim bile
Mirosum Haticeyildiz Merhaba; Benim ilk doğumum sezeryan oldu.Ben epidural anestezi tercih ettim ama çok uğraştılar olmadı.spinal anestezi ile dogum yaptım.İki anestezi yöntemindede uyanıksın.Sadece epiduralde bebeğin çıkışını hissedebiliyorken spinalde hiç his olmadığını biliyorum.Doğumdan yarım saat sonrada kızımı emzirebildim.🤰🤰🤗
Haticeyildiz Emos2424 bu zamana kadar iki doktora gittim ikiside oyle soyledi bu arada tup bebek benim boyle olunca normal riskli oluyomus
Haticeyildiz Yaprak nasil yani goguslerinidemi uyusturuyolar ben gogusten asagi uyusturuluyo diye biliyorum
Semaeker Ablam doğumunda hep belden aşağı uyuşturuldu , tamamen uyuşturulmaktan daha iyi şimdi tekrar Doğum yapıcak yine aynı şekilde olucak tamamen uyutulmak yerine belden olması iyi bnce.
atesinannesi bende belden vuruluyo diye biliyorum benim ablam seseryanla dogum yapti tam bayittilar bebegini emziremedi adam akilli sut gelmiyor cocuk emzirmeden çok erken kesildi mama takviyesi uyguluyolar oda cok kotu
Haticeyildiz atesinannesi bende o yuzden uyanik olmak istiyorum hemen emzirebilmek istiyorum epidural anestezi en mantiklisi
atesinannesi Haticeyildiz valla suan ben normal düşünüyorum ama bilmiyorum allah hakkimizda hayirlisini versin ya
Haticeyildiz Mirosum bakalim artik doktorumla konusmak gerekir bu konuyu bnde hemen emzirebilmek ve o ani yasamak icin istiyorum 🤗