Gamze1351 Mihriballim evet çok güzel bı his rabbim kucagimizi boş burakmsain hayırlısıyla almamızı nasip etsin inşallah 🤲
Yavrucumm 16+4 şuan pazartesi randevum var 3 lü test için cinsiyetimiz henüz belli değil pazartesi belli olur inşallah 😊
elfyldrm1234 Bizde 15+3 olduk 12 haftalıkken ikili test yaptırdım o zaman doktorumuz kıza benziyor dedi 17 haftalık olunca kontrolümüz var inşallah tekrar kız der doktor 😊 bir oğlum birde kızım olsun isterim hayırlısıyla 🙏🏻
Mihriballim elfyldrm1234 ☺️ amin inşallah annem kontrole gitmeden önce meme ucuma bakıp kız demişti bana gerçekten kızmış belki sizde öyle tahmin yürütebilirsiniz
Sedarda Mihriballim 15+1im bugün,kızlar karnım akşamları kocaman sabahları dümdüz sizin de böyle mi?Hareketlerini hissetmeye başladınız mi
Mihriballim Sedarda bu hafta minik minik hissetmeye başladım ama günde 1 kere belki 2 günde bir falan. Benimde sabahları minik alt göbeğim var akşam yatarken doğuma 1 ay var gibi 😀😀😀
Mihriballim Yavrucumm o zaman meyve suyu yada meyve de yiyebilirsiniz ☺️ çikolata vs benimde midemi çok yakıyor