Tcngzhn Kızlar ben 24 gündür diyet yapıyorum bebeğim 5 aylık spor yapıyorum çay falan içiyorum ama göğüslerim çok dolu değil eskisi gibi bebebgim emiyor bazen hemen geliyor süt bazende 15-20 saniye gelmiyor dün kendimi ödüllendirdim 🙈😂bugün goguslerim doluydu sizce neden boyle
PrensesFiona Tcngzhn daha bebeğin süt alıyo canım diyet için erken ya da bir diyetisyen desteğiyle yap sütünü etkilemeden. Sağlıklı beslenmeni tavsiye ederim. Yulaf yumurta dere otu fındık ceviz rezene bunlardan bol tüket. Bi öğün sebze bi öğün protein ye. Ekmeği tatlıyı kıs ama ana yemeklerinden kısma. Yürüyüş yap ve bol su iç. Faydasını göreceksindir inşallah.
Deletedmom93284 Tcngzhn bol bol maydonoz yeşillik tüket hem diyetini etiketlemez hemde maydonoz bol süt yapar bebişe
alcang Tcngzhn en güzel süt yapan şey su. Bol bol su tüketin. Birde belli bir zamandan sonra sütünüz dolu olsa da göğüsleriniz şişmez çünkü eskilerin deyimiyle terbiye oluyor. Kendinizi aç bırakmamak kaydı ile diyet yapmanızda bi sakınca yok ama zayıflatma çayları vs bence kullanmayın sütünüzden geçebilir
Elfvli Tcngzhn kısıtlı bir diyet yapmayın derim. Az porsiyon ama sık sık yemeniz gerekiyor. Protein, kalsiyum, sebze meyve eksik olmaması lazım. Birde bol sıvı. Bu şekilde emzirmek zaten ciddi kilo verirsiniz. Seker ve karbonhidrat kesin yürüyüş yapın.
Busrazkn37 Çünkü yediklerin sütünü etkiler. Bana kalırsa eskilerin dediği doğru tatlı süt yapar diye. Ben emzirdiğim 1 yıl boyunca canım sürekli tatlı istiyodu yedimde çok şükür sütümde oldu emzirdikçe kiloda verdim. Tabi her bünye aynı olmaya bilir ama yeşilliklerde çok süt yapıyo sende sağlıklı yiyecekleri fazla tüketebilirsin.
Tcngzhn PrensesFiona canim bunları yiyorum yumurta sabah tam buğday ekmeyi zeytin peynir falan öğlen meyve varsa kefir ayran ikindin falan akşamda normal yemek yiyorum spor yapiyorum
PrensesFiona Tcngzhn canım benim bildiğim süt yapan bunlar zaten yemekten çok su etki ediyormuş. Ama tabi helvayı da çok duydum süt yaptığını. Ara ara bi dene bakalım eğer gerçekten kıstığın için azalıyorsa bir diyetisyen yardımı alman en doğrusu olur.
Tcngzhn alcang tamam cnm zayıflama çayı Instagram’da lady thininkjni kullanıyorum herkes memnun ama emziren anneler
Yagmurdgdgn13 Tcngzhn bebeğin henüz çok küçük madem sütünü ekliyor bi kaç ay sadece spor ve bol su iç. Bi kaç ay sonra diyet yapmanı öneririm