Esrahaliscelik Ne olursunuz güzel Anneler duaya çok ıhtıyacım var bebegım 5 gündür kuvezde 34 hafta 28 haftaya uyumlu 1300 gr doğum yaptım doktor kalbınde fazla delık var dedı durumu krıtıkmıs dua edermısınız 😓😓😓😓😓😓
prensesannesiiiiii Esrahaliscelik kuzum Rabbım sana bağışlasın inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah… Neden gelişim geriliği olmuş doktor ne dedi
Eliffffffd Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah bir şey olmadan sağ Salim kavuşursunuz birbirinize Allah her şeye kadirdir inşallah dualarla çıkacaktır bebeğiniz hastaneden🙏🙏🙏
Esrahaliscelik Cigdemozcan Allah razı olsun Rabbım sızınde yardımcınız olsun sağ salım alın bebegınızı kucağınıza
Esrakin Esrahaliscelik Rabbim yardimcimiz olsun benimde 31 gundur kuvezde 29+3 gunluk 1300 gramla dogum yapmistim benim bebegimde sindirim saglayamiyor ebtubeydi 15 gundur bugun besliceklerdi 1 cc le başlıcaklardi ama migdeden yeşil sivi geliyor temizliyorlar ama sut verince şişiyor bebegimin karni anlamis degilim bu gunlerde geçicek onlar gucluler insallah cnm
Esrahaliscelik Esrakin Rabbım yardımcınız olsun Şafii ısmıyle sıfa versın ınsallah küçük meleklerımıze 😓😓