yigitege_annesi Deletedmom93284 ben geçen bir sütyen aldm ucuza kaçtm biraz yinede elim zar zor cüzdaba gitti😂 ikinci gün kalitesilğinden göğsümün ağirlıgından koptı🤭 dikiyorm giyiyroum evdekilerle idare ediyrm almam ya sütyen ucuzlayacak ya göğüslerim küçülecek hadi bklm😂🤭
Kubra_elif_ahmet yigitege_annesi 😂 Biz ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz artık başka çare yok 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ama un çuvalı da 270 oldu diyorlar 🤦🏻♀️diyeceklerim bu kadar
yigitege_annesi Kubra_elif_ahmet evt un başını almış giidyor bence nüfüsu azaltmak için bu kadar zam yapıyrolar 😂devlete bak sen bizde her sene bir tane getiriyoruz yeter doğurmayn artık size diyroum 😂🤭 Deletedmom93284 Kumsallina95 Deletedmom93428
Kubra_elif_ahmet yigitege_annesi En az 3 çocuk diye diye bu günlere geldik ama 😂😂😂artık 3 değil 4 de dediğini hatırlıyor gibiyim ama
alcang Deletedmom93284 Ekonomimiz %ikimilyonsekizyüzaltmışbeşbinyediyüzdoksaniki büyüdü. Amerika bizi kıskanıyor. Çıkar cebindeki telefonu(!) Aç bakim ağzını eee dişin var işte otur şükret(!) İyi günler.
yigitege_annesi Kubra_elif_ahmet 😂yapmasi kolay bakması zor yrrdımcı olsunlar herşeye zam yapmasınlar, maaş vs yardımcı olsnlar brn hersene getiririm doğum acısı sancısı beni kesmez para lazım 🤭
yigitege_annesi Deletedmom93428 kumaş alıp dikicem artık😂son rateye gelmişim yada kendi kıyaftelimi makinada küçültüp küçültüp çocuklarıma giydrcm anaların hatıralarıyla yaşasınlar
Kubra_elif_ahmet yigitege_annesi 😂 😂 😂 😂 Allah aşkına yaa bebek bezi bedava olsa yeter gibi zamdan o baya etkilendi 2 saat tak at
Merinosunannesii Kumsallina95 öyle demeyin asgari ücrete de zam geliyor nedense aklıma şey geldi Levent kırcanın bi skeci hani şu zamcık yapılan😂😂 Bize yapıyorlar zamcık ürünlere yapıyorlar zama da zam zam😂
yigitege_annesi NBA bu sabah mıydı dün akşam mıydı net hatırlamıyorum haberlerde görmüştüm 2.5 olmuş diye kız koş sizin tarafa daha zam gelmemiş ekmek doldu eve bayat lasada yiyin😂🤭
yigitege_annesi NBA maşlah az tüketiyorsn biz 4 2 ben iki eşim öğlen de ekonomidenen dolayi ekmek yemiyroum aç. Kalıyroum🤭😂