Kubraebrar Kizlar bi gun oluo cok mutsuz keyifsiz anlamasiz gelio hersey bi gun gayet iyim 18 haftadayim sizdede oluyormu boyle seyler.kabuslar görüyorum bazen nie boyle😕
glsm_kr8383 Kubraebrar Bende bazen bunalıyorum keyfim hiç olmuyo hiç bir şey yapasım gelmiyo bitik oluyorum. Hele de ilk gebelikse evde tek olduğumuz için 2.veya 3 fln gebelik olsaydı zaman çabuk geçerdi ilk hamilelik olduğu için zaman geçmiyo yanımda da kimse yok belki sizde de aynıdır ondan
Usenmezz99 Kubraebrar duygu değişimi bende de oluyo hamilelikyeki hormonlardan dolayı yanlış anlamayın bilmm kimsenin inancını ama namaz insana huzue veren en güzel terapi namaz kılın dua edin ondan sonra rahat edersiniz
Kubraebrar Angelim evet disari cikip bi hava alip insanlarla konuşunca kafam dagiliyor evde durunca hep birseylerle oyalanacmki kafam dagilsin
Eliffffffd Ben de öyleyim son zamanlardayım şu an bir diyorum ki bitsin artık dayanamıyorum bir diyorum ki bu da güzel ama ben eskiden beri öyleydim hep böyle ikircikli bir insandım bakalım doğumdan sonra ne olacağız
Kubraebrar Eliffffffd bendede vardi oncedende gebelikde daha rahatsiz etti umursamim diom bazen olmuo korku endise huzursuzluk bazen bi enerji yoruluo insan