Cantanem333 Arkadaşlar merhaba nişantaşı mecidiyeköy Şişli bölgesinde ve Sarıyer olmak üzere bana doktor tavsiye edebilecek birisi var mı?
Merhaba10 Cantanem333 Yeniköy’de savaş beyde var ama tıp merkezinde doğumu başka yerde yapıyor cok pahalı
Selcans Cantanem333 Şişli Memorial -Figen Taşer 🤗 hamilelik öncesi de gidiyordum, hamilelik süresince de devam ettik inşaallah doğum da birlikte olacak 😊 hem çok tatlı ve sevecen her şeyi açıklayan hem de her an ulaşılabilir olması çok iyi öneririm.
Hilal-95 Merhaba10 evet ya cok tatlı bırı ona gitmemek için zor duruyorum ama hastanedeye güvenemiyorum kesınlıkle özel levent hastane olarak daha temız gelıyor bana bılmıyorım doğum nekdar cem beye bılıyomusun
Happybsrn Merhaba10 ben de şuan savaş beye gidiyorum derindere hastanesi ile anlaşmalı ve çok pahalı napcam bilmiyorum 🥴
Merhaba10 Hilal-95 2300 normal 2700 sezeryan. Bugün aynı şüpheye bende düştüm nstye doğumhanede girdim cok küçük kapsamlı değil maalesef
Hilal-95 Merhaba10 evet hastane yeterli değil ama adam çok iyi ya gittim bi kaç kere cok doğum yapan tanıdığımda var ama hepsi hastaneden sıkayetci okadar hatice hanımda çok iyi mesela ben sarıyer çayırbaşına gidiyorm devlet olmasına rağmen ordan daha temız hemde baya geniş kapsamlı bi hastane
Merhaba10 Happybsrn Derindere ve maslak Acıbadem hastanesi aynı fiyat 😅 Cem beye bi kontrole gidin derim ☺️
Happybsrn Merhaba10 ay ona da gittim hastane çok kalabalık,belki doğum için oraya giderim bilmiyorum 🥴 Allah o günleri görmeyi nasip etsin de bakacaz artık sen nerdd doğum yapıcan
Merhaba10 Happybsrn ben Cem beyden cok memnunum ama bugün nst için doğumhaneye alındım dogumhane dedıgım küçücük bir oda telefon cekmşyor cok pis bakımsız bi yer cok korktum içim bi sıkıldı yani bilemiyorum o yüzden son ayımdayım
Happybsrn Cantanem333 bu sene başı arkadaş normal doğumu 6 bindi ,daha sormadım konuşuruz dedi sonra 😁
Selcans Cantanem333 Doğrudur memorialda biraz yuksek ucretler, benim ozel saglik sigortam oldugu icin o kadar odeme yapmiyorum 🙄
Selcans Sweetbabyy muayeneyi ustte arkadas yeni ogrenmis 709 olmus ben 650 diye biliyordum. Dogum degisken bir fiyati var, bana sigortama ozel bir fiyat soylediler 11.600 normal, 14.500 sezeryan.