1prensesannesi Eflinisa fakülte de kime gidiyosun canım ben pek sevmiyorum fakülteyi sadece aciline gidiyorum 😂😂 oda yakın diye
Eflinisa 1prensesannesi ayda 1 değişiyor canım ama o kadar güzel ilgileniyorki düşün özel olmadığı halde ağrım oldumu yazıyorum bana ilaç öneriyor
1prensesannesi Eflinisa yok canım saol ben doktorumdan memnunum Nebahat e gidiyorum zaten normal doğum olduğu için ebelerden korkuyorum
Anneayse Numune de doğum yapan var mı aranizda acaba? Dogum kosullari nasıl acaba, odalar kaç kişilik? Trabzonda yeni olduğum için bilmiyorum, çünkü hala 3 bayan dogumdan sonra aynı odada kalan hastane odaları var.gerekli mahremiyet sağlanıyor mu acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.
1prensesannesi Anneayse canım doğum yapmadım ama ameliyat olmuştum odalar iyiydi kasustunde ama numuneyi bilmiyorum. Ben doğumda çok iyi şeyler duymadığım için ozel e gidiyorum ama herkes bir değildir herhalde iyi dogum geciren vardır mutlaka
guzuannesi İkiz bebeklerimi hamileliğim boyunca Kübra Baki Erin takip etti. Çok memnun kaldım. Kibar , nazik anlayışlı ve çok tatlı bir bayan. Devlet hastanesinde ki doktorların başı aşırı kalabalık , o yoğunlukta bile hep ilgiliydi
1prensesannesi guzuannesi doğrudur canım ben ilgi göremedim bi kaç kez gittim de eşi çok daha iyi ve bilgili eski hastalarını da hiç unutmuyor daha ilgili recep bey 1 numara 🤗😊
safi_naz Asdfgh guzuannesi nerdeyse bir yıl olmuş ama kübra hanımdan nasıl randevu alıyordunuz. Ne 182 den ne de interneten üzerinden alamıyorum
simsek61 arkadaşlar ilk hamileliğim düşükle sonlandı ikinci hamileliğim içinde biraz tedirginim hiç doktor bilgimde yok nebahat hanıma gitmiştim düşük sonrası sanırım ilk olduğu ve böyle sonlandığı için daha çok ilgi bekledim ondan ilgisi yetersiz geldi tavsiye edeceğiniz ilgili bi doktor var mı acaba
1prensesannesi simsek61 aslında öyle değildir benim 3. Hamileliğim üçünde de nebahat hanıma gittim gidiyorum da ☺️ Farklı doktor olarakta illa özel dersen ufuk bey var o iyidir