Secomo Yemeklerin yanında illede içecek diyenlerden değildim fakat hamilelik sürecinde ayran ve suyun dışına çıkamıyorum … alternatif olabilecek her şeye açığım 😌
AdenEva Secomo sade soda içiyorum. Yani çooook şey içiyorum da aralarında sağlıklısı bu 😂 sık sık da meyve suyu içiyorım evde sıkılmış ama o da şeker vs bakımından zararlı olabilir.
-Ozge- Secomo yemeklerde değilde gün içerisinde sade sodaya limon veya meyve dilimleri atıp tüketiyorum
Mom54544 Secomo kefir kiraz vişne şeftali sade kayısı kuru üzüm ve kayısı yı da karıştırıyorum meyve suyu yapıyorum hazır almam marketten hep kendim yapıyorum evde meyve sularımı
AdenEva Papatya-Kokusu allah allah aslında bütün doktorlar öneriyor ama. Hatta magnezyum falan içerdiği için kramp vs konusunda da iyi geliyormuş. Neden önermediğini söylemedi mi
DemetF Papatya-Kokusu soda derken maden suyundan bahsediyoruz aslinda soda dogal olmayan karbonhidratla yapilan icicek belki soda derken doktorunuz onu kastedmistir
RasimEfemoms Papatya-Kokusu Kızılay’ın yeşil sodaları var Erzincan yazıyordu sanırım üzerinde magnezyum açısından oldukça zengin ve sağlıklı
Papatya-Kokusu Mom38247 ya ben ona mesaj attım ağrım oluyor sade soda içiyorum ama yinede oluyor dedim aradı ben sana randevunda magnezyum yazıcam sade soda içmeni önermiyorum içinde faydalı şeyler var ama önermediğim minerallerde var dedi bimde satılanda daha az ama yinede pek önermiyorum dedi bende kurcalamadım 🤷🏻♀️ böyle anladım ben yine içiyorum ama hergün değil mesela @AdenEva DemetF
Secomo AdenEva bende okumuştum sodayı önermediklerini mineralleri su kadar bir etkisi yokmuş hatta .. Carrefoursa satılıyormuş mineralli su/soda diye geçiyormuş adeti 16₺ idi sanırım yanlış olmasın bir kere denemek için alacağım demiştim hala alamadım 😄
balbebek412 Secomo evde kendin limonata yapabilirsin. Ben yapiyorum cunku benim canim daha cok eksi seyler istiyor. Bende maden suyu icemiyorum yaa, ama meyve suyu ile deneyeyim bi de.
asliu_ asdfg3 yani cok miktarda degil bir litre suya bes dk sure ile bir cubuk tarcin atip cikarip cope atıyorum ben sadece aroma vermesi icin