bebegimvebenn Kaçıncı haftadan sonra 2 haftada bir kontrole gidiliyor kızlar ? Ben bi sonraki randevumda 30 haftalık olucam. Çağırır mı 2 haftada bir ?
OktayMeltemSahin bebegimvebenn benim 32.haftaya kadar ay ay dı sonra 35.haftada gel dedi 3 e düşürdü bakalım gittiğimde sanırım iki haftaya düşecek
Esraodaci bebegimvebenn canım ben şu an 35. Haftamdayım ,2 hafta sonrası için çağırdı,daha sonra 1 er hafta arayla gidicem
Gunesinannesi bebegimvebenn benim 33ten sonra 2 haftaya düşürdü 35teyim suan 37de gidicem sonra haftada 1 yapar sanırım doğurmuş olmazsam 🤣🤣
hilalcukurlu bebegimvebenn 32 hafta itibariyle hem nst süreci başlıyor hemde iki haftada 1 randevu oluşturmaya başlamıştı benim doktorum. 36.hafta itibariyle de haftalığa dönücez dedi
Gamze096745 OktayMeltemSahin Balarisi23 Balarisi23teşekkür ederm bilgilerin için bende en kısa sürede perinatolojiye gideyim en iyisi
Minigimkizzim Ben basindan beri 2hafta bi gidiyorum doktora suan 37haftaligim mahs.deyim hic bi sorunumuz yok😊
Mervecan Canım ben 30+6 da gittim geçen salı günü. 3 haftada bir gidiyordum. Dr 2 hafta sonra gel dedi. 2 haftalık kontroller başladı bizde ☺️ Sağlıkla alalım kucağımıza inşaallah 🤰🏼🤰🏼
Pcoslubiranne bebegimvebenn 32 den sonra 3 hafta sonra gel diyor doktorum 35den sonra da her hafta çağırıyor.Ben 29+5de gittim en son 3 hafta sonra gel dedi rapor alacağım için 32 de gideceğim.
ozgeya bebegimvebenn ben tam 30 olduğumda gitmiştim,bir dahakine 2 hafta sonra gel dedi,ayda bir gidiyordum önceden.artık iki haftada bir gideceğim.
kubranur58 bebegimvebenn benı 33. Haftamda gitiğimde 35 de gel dedi 35 den sonrada haftada bır gidiyoruz
UluElif bebegimvebenn 32. haftamdayım doktorum artık 2 haftada bir gelmemi söyledi. Son zamanlar da haftada bire düşürücez dedi
Babies16 bebegimvebenn benim dr ayda 1 cagryordu.bu hafta 30+1 de gittim.nst de cektrdi ve artik 15 te 1 gel dedi