Annekusum Beyaz sulu akıntısı olan var mi aranizda. Normal beyaz akinti ama baya akışkan hatta su qbi afedersinz ama süt qbi. Ve bide baskilar artti iyice ayaktaykrn sanki bebek elleriyle orayi aciyo qbi hafif qbi gıcık hissi batma oluyo sizdede var mi buna benzer sikayetler 🤔
Sibelbilen Annekusum Bende 37+1 Benimde akıntım çok var aynı dediğin gibi doktorum olur dedi sadece koyu renkli olması kötü bu haftalarda baskı hissetmeye başlicaz artik yavas yavas
Sblatc Annekusum aynı şeyler bende de var. Bazen elleriyle sanırım bi hareketler yapıyo alttan çıkacak gibi geliyo😅 çok garip
-Ozge- Annekusum 37+4 oldum dün kontrolüm vardı akıntım dediginiz şekilde oluyordu doktoruma söyledim acaba suyummu sızıyor diye ultrasonla baktı suyun yeterli seviyede sızıntı olması mümkün değil senin suyun bir anda foş diye gelecek dedi. Akıntı son dönemde artıyormuş siz yinede bir doktorunuza sorun
bse71gkhn Annekusum bende de akinti oluyo ama sari oda idrar yolu enfeskiyonum var ondan oluyo bide dedigin gibi asiri bi baski var vajinamda yurudukce altan cikicakmis gibi ayaklariyla asagiya itiyo igne gibi batiyo vajinama
Annekusum Sibelbilen kasılmalari hic saymiyorum zaten 30.haftadan beri var artik iyice zorluyo bi dogsaydı artik cok yoruldum bide ilgilenmem gereken 2 cocuk daha olunca zorlaniyo insan onceki hamileliklerimde hic boyle asiri agrilar yasamamiştim sanki ilk qbi 🤔👶
Ouzc bse71gkhn yaa ben de böyleyim aynı resmen sadece akıntım genelde beyaz kıvamı biraz yoğun ve fazla geliyor önceki hafta idrar tahlili falan da yapılmıştı ama. Sizin akıntı kız da yoğun mu her tuvalete gisimde yoğun akıntı oluyo.
Yenianneadayii Annekusum bende 37+3ü. Beyaz akıntım oluyo baskımda çok doktor kanala girmiş baskı yapar dedi
Annekusum Yenianneadayii kanalda olduqu icin o zman demekki dogum yaklaşti zaten her an gelebilirler artik
Burcuacar96 Bende 34+5 benim minik kızımda artık beni çok zorluyo dakika başı tuvalet ihtiyacı, kasılmalar, sertlesmeler ne olucak böyle bilmiyorum 🤷
annesi_ Burcuacar96 35+2 deyim kasılma sertleşme baskı ne ararsan var şişkinlikte cabası günlerde geçmiyo 🤦🏻♀️
Burcuacar96 annesi_ evett birde ben pazar günü üni sınavıma giricem aşırı stres yapıyorum birde bu lavabo ihtiyacı falan aşırı kaşığı şimdiden napicam bilmiyorum