Mehtap_93 Busrabusra33 bu aralar iyi gidiyor bende 30 haftalığım karnın bazen çok gerliyo sertleşiyo o rahatsz ediyo biraz yağlı güreşçi gibi geziyorm 😅
burcunlu Busrabusra33 31. Haftaya girdim bugun bu haftaya kadar hoppidi hoppidi geziyordum cabuk yorulmaya basladim galiba hamileyim diye dalga geciyorum kendimle😅 mide yanmasi galiba en buyuk problem hayirlisi ile bi alsak kucagimiza hersey cok guzel olacakta cevredeki herkesin ‘bunlar iyi gunlerin’ demesinden sıkildim kurekle agizlarina vurasim geliyor artik😂
sedanurunalx19 Busrabusra33 çok şükür 32 haftalık olduk şuan rahatım bir şikayetim yok önümüzdeki haftalar nasıl olur allah bilir rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş 🤲🌸😊
Zeze2454 Busrabusra33 30 haftalığız kasılmalarım ve ağrılarım oluyor bebeğim toplanıyor normal mi bunlar bilmiyorum 🤷🏻♀️
Mercimegim4 33 +1 gitmiyor canım 🤣 bel ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı bazen, mide yanması, halsizlik, el bacak kol ağrıları, uykusuz geceler, tutulmuş sağ taraf 🤣 bazende adet sancısı gibi sancılar. Üstüne diş ağrısı bütün bunlara rağmen ölmedim ya daha ölmem🤣
Elifinannesii_ 32+2 bebek hareketleri biraz yavaşladı gibi . Normal mi hiç bilmiyorum başka da bir sıkıntım yok şuanlık 🙏🏻
Ozlem2904 31+4 uz, bugun catlamaya basladim aslinda hic kasinma vs olmuyo ama kirmizi cizgiler olusmaya baslamis yan taraflarimda. Arada bide hafif adet olcakmisim gb agrilarim oluyo
Emleyla Zeze2454 benimde oluyor ya 30+4um şuan karnım ağrıyor arada çok şiddetli değil hafif ve sonra bebek toplanıyor sonra geçiyor sürekli kendimi dinlediğim için devamlı oluyor gibi hissediyorum ama öyle degl bebekte genelde solda ve aşağıda hareket ediyor korkuyorum normal mi
Aysununannesi00 Busrabusra33 haraket azlığı bel ağrısı nefes darlığı çabuk yorulma dışında iyi gdiyr diyelim ☺️
Busrabusra33 Ben 30+1 kalça bel sırt ağrısı çabuk yorulma var şimdilik bakalım insAllah bu şekilde gider buna da şükür🙏🤗