ayzurz35 Arkadaşlar doğumdan sonra eve geldiğimde dus aldm yalnız banti çıkardım bilmediğimden ılık suyla duş aldm ve banti geri takmadm nasıl oliyor bu işler çok endiselendm tekrar bant mi takmam lazm ???
Beyzumem ayzurz35 duşu bantla almanız gerekiyordu duş sonrası çıkarıp açık bırakmanız gerekiyor ben daha sonra banyo yaptığımda su geçirmez bantlar aldım eczaneddenn o şekilde duş aldım duştan sonra çıkardım kuru kalmış oluyor bu sayede
Nonamirce ayzurz35 ıslandıysa muhakkak hemen kurutup sıcak tutmanız gerekiyor. Allah korusun enfeksiyona yol açabiliyor
Tazeannevebebegi ayzurz35 bende ilk doğumumda Perşembe hastaneden çıktım Pazartesi kontrole gittim o zaman açtı doktorum sonraa Açık duş aldım öncesinde bAntla duş aldımbi kaç gün
Cemile24 Su geçirmez bant takıyorlar duşta bunu çıkarmayın diyorlar siz onu mu çıkardınız? Ameliyat yerinin bı süre suyla temas etmemesi gerekiyor diye biliyorum. İsterseniz doktorunuzla iletişime geçin
2505 Hiç bant vs yoktu benim doktorumda duş alabilirsin demişti duştan sonra ılık fön tutup iyice kuruluyordum elleyemediğim için fön iyi oluyordu hiç bi sorunda yaşamadım elhamdulillah