Hasrett61 Kızlar hamile miyim acaba testime bakar mısınız 2 gün geçti adetim https://resimyukle.io/r/5pVVeeSGoQ
guzel_anne1 Hasrett61 hayırlı olsun canım var görünüyor ama idrar testlerinde yanılma patı çok az da olsa olduğu için kan testi verip netleştir inşallah
Fulyaaa1 Hasrett61 evet tamamen aynıydı silik olması gebeliğin henüz yeni oluştuğunun göstergesidir şuan 22 haftalık hamileyim 🌸
Al-ed3 Hasrett61 evet hamilesiniz 😍 ilk gebeliğim de benim de böyleydi 😚 ama kan verin öncelikle gününüz geçmeden önce yapmamistiniz dimi gecikince mi yaptınız?
Hasrett61 Al-ed3 evet 2 gün geçti yaptım testi hiç adet belirtim yok o yüzden denedim sizce de hamile miyim ya:)
Al-ed3 Hasrett61 evet sadece çok yeni annesi 😍 gözün aydın kuzum darisi bana ve tüm isteyenlere sende bizlere dua et ve sende güzel bir hamilelik gecir sağlıkla bebeğin ile birlikte 😚💕
Fulyaaa1 Hasrett61 insallah güzel haberlerinizi bekliyoruz bizimle de paylaşın 🌸 betanıza baktırın haftasonu girdi araya 🤦🏻♀️
Rapunzel21 Hasrett61 resim açılmadı canım, yorumlardan haberini aldım ☺️ Gözün aydın olsun ☺️ Allah nazarlardan korusun 🥰
Hasrett61 Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar pazartesi sonucu paylaşıcam sizinle güzel teyzeleri ♥️♥️♥️