Poyrazin_annesi Meraba arkadaslar bugun L beden depend aldm ama baya kucuk geldı gozume keske Xl alsaydm cnku cok sıkı bır yapısı var esnek ama 40 kilo bırı giyse bile belınden dusmez o derece
PrensS_annesi Poyrazin_annesi oğlumda 76 ile girmiştim doğuma xl bedeni zor kapattık ya hiç rahat edemedim. 😀😂
Fundabshn Poyrazin_annesi Bende tredyoldan xl almışım bugün düşündüm dedim neden l almadım acaba diye o zaman iyi yapmışım diyelim 😂😊
Zeyyyn Poyrazin_annesi 73 le doğum yaptım L beden gayet rahat oldu canım açılıyor küçük olduğuna bakma
Poyrazin_annesi Zeyyyn ya açılıyor ama xl alsam daha rahat olurdu bence belden düşme ihtımalı sıfır cnku
Zeyyyn Poyrazin_annesi doğum yapınca da gidecek göbek ben çok kilo almadım için belkide rahat oldu ama zaten 1 paket çabuk bitiyor 2 paket kullandım ben normal yaptım için
Calisananne25 Poyrazin_annesi ya ben hiç istemiyorum bunu giymek anneanne kilodu gibi duruyor yok mu bunların Bi alternatifi 😭
Poyrazin_annesi Ben depend aldm ama hıc içime sınmedı ben ekstradan hasta bezı alıcam yatakta altıma sermek ıcın hem bunu gıymeye gerek yok ama dependı gıymek ıcın ayaklarından gecırmen gerekıyo