Sltnbl Bence yapmalısım ben adet olmadan önce öğrendim benimde aynı şikeyetlerim vardı binkan testi yaptır derim
Ezgim10 Kızlar 4-5 haftalık hamileyim ama kasıklarımda ağrı var ara ara ve karnım sanki 3-4 aylık hamileymişim gbi şiş bu normalmi neden kaynaklı olabilir sizce ?
Sltnbl Esra3809 geç döllenme olduysa idrarda çıkmayabilir ama kanda kesin çıkar çünkü ben adetden 4 gün önce kanda çıkmıştı yaptırdığımda
MucizemE Esra3809 bence yap canım dene şansını ben 15 gün bel ağrısı kasık ağrısı çektim fena halde adetime 4 gün var dı daha 6 gün öncesi testi yaptım onda çıktı çok şükür🙏🏼 Rabbim gönlüne göre versin hayırlısını versin
Saramasal Benim göbeğim agriyordu hatta netten bakmistim göbek düşmesi nasıl olur diye öyle değişik biseydi meğer hamileliktenmis birde hiç olmayan şey araba tutuyodu sigara kokusu iğrenç gelmeye başlamıştı bunlar belirtileri oldu bende
gizemmm Aynı adet belirtileri olmuştu bende hiç bir fark yoktu Benim adetim iki gün geçtikten sonra eczaneden test alıp yaptım pozitif çıktı iki gün sabret ama bi kaç tane test al 🙂 aynı anda iki tane test yapmıştım ben ertesi gün bi daha yapmıştım 🙂