ecemsmom esra572 geçmiyor hızlıca maalesef 🥲 burun spreyi kullan burnun açılsın bol bol C vitamini dinlenme başka yapcak bişey yok
Cimen1409 esra572 herkes grip ya bende aynı durumdayım balı süt iç bol bol meyve limonlu su iç ben öyle yapıyorum
Ghosttt esra572 bende 31 haftalıgim grip oldum 5. Gün bugün hala geçmedi heryerim ağrıyor valla rabbim sanada kolaylık versin rabbim şifa versin hepimize insallah
Nrbrkt esra572 bende 38 haftalık hamileyim salı günü doğumum var ve gribim . Her şey geçti ama burnumun tıkanıklığı hiç bir şekilde geçmiyor bebeğimin kokusunu bile çekemicem diye korkuyorum naparsam yapayım açılmıyor 😭😭
Rabiakzl Aynı sorunu bende yaşıyorum 27 haftayiz şuan c vitamini bol su ballı süt içiyorum. Ilık suya limon sıkıp içmekte iyi geliyor gibi deneyebilirsin istersen.
MommyTeacherandHappy Limonlu su içiyorum okyanus suyu spreyi kullanıyorum bolbol meyve tüketiyorum bir de her gün buharlı duş iyi geliyor sanki
Havvamu Tarhana corbasi cok iyi geliyor naneli ve az aci biberli..limonlu acik cay bi de bol su 2-3gune gecer BİİZNİLLAH 💕