Birumuteses29 Kızlar doğumum sezeryan olcak sütüm hemen gelmez diye mama koymak istiyorum çantama siz hangisini tercih ettiniz hipp ve aptamil duydum ama hippte şeker var diyolar aptamilde de gdo tespit edilmiş galiba
Denizyildizii Birumuteses29 hipp in iyi olduğunu söylüyor. Ben iki kere sezaryen oldum. İkisindede sütüm hemen geldi. Gelmez diye kendini şartlama olumlu düşün 😊
Mom54544 Birumuteses29 Aptamil gaz yapiyo diye okumuştum sma icirdik biz kızıma 10 gün kadar sütun gelmemişti ki zaten hastanede vermişlerdi bize mama ememeyince
Birumuteses29 Denizyildizii inşallah gelir şuan 35 haftalıgız ama bazı yorumlar okuyrm sütüm geldi yda göğsüm hassaslaştı diye bnde hcbsey yok o yüzden diyem acaba olmayacak mı😔
Birumuteses29 Mom54544 bende gaz yapıo diye duydum onu benim doğum yapcagım hastanede gündüz veriyolarmıs mama gece vermiyolarmış bende erkenden arastırayım dedm hazır dursun
nevarneyokk Birumuteses29 Ben henüz doğum yapmadım ama anneme sordum şimdi siz söyleyince aklıma geldi ondan cevap bekliyorum