Sinemmmmm58 Nurss34 ben 2 hamileligimu de erken gebelik testi alip ogrenmistim obur testlere pek guvenmiyorum
Zeynepgl Nurss34 Benim geç döllenme olmasına rağmen 1 gün gecikmişti sadece çok net çıktı canım , varsa gebelik çıkar yani 🥰
Sevgice26 Nurss34 bebek deniyorduk zaten adetim inanılmaz düzenlidir hiç gününü şaşmazdı 🤣ikindi saatlerine kadar adet olmayınca gittim test aldım ve ikinci çizgi merabaaaa dedi yani adet olmam gereken gün yapıpta öğrenmiştim
camellia Nurss34 net emin olmak için bir hafta geçmesi gerekiyor ben 6 gün beklemiştim geçmesini sonra test yapmıştım iki net çizgi çıkmıştı
prensesannesiiiiii Nurss34 kuzum bazen strese bağlı gecikiyor 7 gün geçince test yapabilirsin inşallah vardır
blueberyy00 Nurss34 adet geçmeden yapıp hamileliği öğrenenlerde var bir hafta geçmesine rağmen hamile olmayanlar da canım bunun cevabını test yaparak öğrenirsin genelde gecikmeyle beraber hemen çıkar yaparsan varsa cikcaktir🌼
Ayse-Aslan Nurss34 benim ilk hamileliğimde 8 9 gecmıstı test yapmıstım negatif cıkmıstı düşük yapınca ogrenmıstım. Şimdiki hamılelıgımde 2 3 gun gecıkınce cıktı en ıyısı kanda cıkıyor beta hcg degerlerin yukselınce hamıle oldugunu kesın olarak anlayabılırsın
Nurss34 Nazlimom ben de yolculuktayım , yarında düğün var Hiç test yapamayacağım eczaneye gidicek vaktim hiç yok heyecanlandım böyle olunca ☺️