OOZLEM1234 Kizlar ben bugün doktora gittim erkek dedi ama tam emin degildi kordonu görüyorum fln dedi sizce yanilabilirmi? !
Cimen1409 OOZLEM1234 öyle birşey ki ablam dogumnyaptıgında yanındaydım çocuğa erkek demişlerdi kız doğmuştu geçen gün arkadaşımda dedi bebek erkek demişler kız doğmuş
Cimen1409 linaaryaa yok artık renkli ultrasona girmediniz mı ona göre alış veriş yapmışsınızdır sımdı
PrensS_annesi OOZLEM1234 ben 16 da öğrenmiştim değişmedi , ama bı arkadaşım 2 ay boyunca kız dediler meğer erkekmiş. Yanılma da olabiliyor olmayadabiliyor . Her kontrolde cinsiyetini sorun bence 🤗🤗😀💐
Aslitemiz OOZLEM1234 başından beri hep kız dediler 33 haftalıgim dün yine kız bebek dedi doktorum ama öyle yanilanda oluyormuş
linaaryaa OOZLEM1234 evet o kadar emin konuştu ki hastane çıkışına kadar herseyini aldık ama sonrası hüsran şimdi net kızmış😂
linaaryaa Cimen1409 kıyafetlerini hep erkek aldık mallesef hastane çıkış setine kadar ama yapacak birşey yok artık tek tük kız kıyafetleri almaya başladım ama hastane çantamı hazırlamıştım bile değiştiremiyorum da kıyafetleri o yüzden yapacak birşeyim yok 🥺💜
OOZLEM1234 Cimen1409 Benimki suan 15 haftalik Ben yurtdisinda yasiyorum renkli ultrasyon yapmiyorlar malesef
Cimen1409 linaaryaa Aynn öyle benimde hep kız kıyafeti erkek doğarsa artık kız gibi gıydırırım😂😂herşey çok pahalı zaten istesekte yeniden alamayız
linaaryaa Cimen1409 Ayn öyle canım valla ufak tefek şeylere 3e yakın harcadık 😁 onlarla idare edicez artık
Cimen1409 linaaryaa benimkiler çoğunluk bedava geldi beşik bebek arabası kıyafetler bize bi kalan ıslak mendil bez vs gibi şeyler o konuda şanslıyım