Bütün hamileliğim boyunca burada yazanları okurdum , biraz geç oldu ama şimdi sıra bende 🤩
İzmir özel Sada hastanesinde başladı hikayemiz. Kendi şahsi rahatsızlığımdan ötürü sezaryene karar verdik. 13 Ağustos a gün aldık. O güne kadar her şey çok normaldi , hamileliğimde , bebeğim de. 13 Ağustosta sabah 9.30 gibi ameliyathaneye alındım , herkes çok cana yakındı. Beni sakinleştirdiler , doğuma hazırladılar. Başımdaki erkek hemşiremiz , Allah razı olsun çok güzel ilgilendi. Doğumun her aşamasını anlattı. Dokunmaları dahi hissetmedim , 4 dakika içerisinde bebeğim dünyaya geldi , fakat ağlamadı. Tentene temas yapacaktık fakat bi fotoğrafımızı çekip hemen kızımı götürdüler. Bebeğim gittikten sonra dikişlerim yapıldı , ameliyat bitti. Çıktım ameliyattan. Odama gittim , hiç ağrım sızım olmadı. Bebeğimi getirmediler , aradan saatler geçti yine gelmedi. Ailem ben üzülmeyeyim diye söylememiş , bebeğimi yoğun bakıma almışlar. Hemşiresi geldi , durumunu anlattı. Uyuşukluğun geçince kendini iyi hissettiğin zaman gel bebeğini gör dediler. 10.30 gibi odama gelmiştim zaten. Saat 17.00 gibi yürümeye başlamıştım. İlk kalktığım an sadece zorlandım. Sonrasında elhamdulillah çok rahattım. Hiç dikiş ağrım, baş ağrım olmadı. Oturup kalkarken biraz zorlandım sadece o kadar. 17.45 te bebeğimi görmeye gittim. Biraz zorlandım haliyle , ama dayanamadım gittim. Sabah tekrar gelip görebileceğimi söylediler. Sabaha kadar 20 dakika da bir yürümeye çalıştım. Sonra çok rahatladım , tek başıma yürümeye oturup kalkmaya başladım. Çok şükür çok kolaydı her şey. Ertesi gün taburcu oldum , bebeğimi gördüm. Eve eli boş döndüm. Eve döndükten sonra eski Halime geri dönmüştüm sanki , çok rahattım.
Aşırı pozitif bir doğumdu , fakat bebeğimi yoğun bakımda bırakmak hayatımda yaşadığım en acı şeydi. 9 ay karnımda taşıdığım yavrumu orada bırakıp evime dönmek , onsuz geçen 6 gün işkence gibiydi. Her gün süt götürdüm. 3. Günden sonra emzirmeye gittim. Elhamdulillah çok çabuk toparlandı bebeğim, 6. Gününde evimize getirdik.
Dünyanın en güzel hissiymiş anne olmak , rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. 🤲🏻
Bu da bizim biraz pozitif biraz hüzünlü doğum hikayemiz ♥️