Fidelyaa Kızlar, bugün detaylı ultrason yaptırıcam, 22.haftamdayım. Vajinal yoldanda bakılıyor mu. Birde ultrason öncesi önerileriniz var mı
Saadet14 Fidelyaa Onceki tarama testlerini yanında götür canim. Doktor ters bir durum gorurse alttan bakmak istebiliyor. Bana bakıldı mesela
Defne2018 Fidelyaa yapılmıyo canım ikinci hamileligim ikisindede ultrasonla bakıldı ilk kızımda 22 3 de şimdide 21 6 da gittim hep normal bakıldı sadece kendi dr çatı muayenesinde alttan bakar yada kanaman falan olunca
Cokistersengelerbence Mikmikbuk belirli bir süresi var ayrıntılı ultrasonun. Yanlış hatırlamıyorsam 18-24 arası olması lazım.
Papatya-Kokusu Mikmikbuk 30. Haftada organlar yeterince taranamaya bilir 24e kadar en iyi zamandır bebeğin derisi daha şeffaf ve organlar daha net görülüyor bekletmemenizi öneririm
Fidelyaa Cokistersengelerbence ya bendede bebişin arkası dönükmüş hiç fotoğraf almadı doktor, çok moralim bozuldu valla kaliteli olsun diye pahalı yerede gitmiştim 🥺 siz nerde yaptırdınız başka bir yere mi gitsem bende
Mikmikbuk [silindi] hmm ya bakalım ben tarama testlerini gereksiz buluyorum 2 li yaptırdım başka yaptırmıcam dedim. bugün doktor bana sormadan afp mom diye test istemiş ne olduğunu da anlatmadı kan verdikten sonra farkettim. Detaylıda ne olursa olsun bebişim kabulüm ne olabilirki o dakikadan sonra 😌♥️
Acemi_anne61 Mikmikbuk aslında bu sizin kabullenmenizden ziyade bebekte herhangi bir problem görülürse doğumdan sonra hızlı bir şekilde müdahale edilmesi adına yapılan testlerden ve en önemlilerinden zamanınız geçmediyse gidin derim
Civcivim000 Mikmikbuk ayrıntılı ultrason tarama testlerinden farklı iyice araştırın bebeği aldırma temali bi uygulama değil organlarına vs bakılıyor getekli görülürse mümkünse hamileyken tedavi veriliyor en kötü doğumda ani bi duruma karşı ona göre hazırlıklı olunuyor kalbi damarları böbrekleri vs ben ikili dörtlü vs yaptırmadım aynı sebepten ama detaylı ultrason çok farklı araştırın derim
Esragkce Mikmikbuk nasıl tarama testlerini gereksiz buluyosunuz anlamış değilm benm hersey normal giderken detaylıda rahatsızlıgım farkedildi. Bu sizle bebekle alakalı olacak önlem gibi bi bakıma. Çocuğunuzda bi problem olsa doğuma müdahale edilmek icin ortam yaratıyo doktorlar ama detaylı yaptırmadıgınızda böyle bisey olsa bilmiceksnz ve bu yüzden vicdan yaşamıcakmısınız. Doktorun dediği bütün testler benim için çok önemli ve değerli
Poyrazin_annesi 24 den sonra doktorlar genelde kabul etmıyorlar detaylıya cnku deri kalınlastıgı ıcın organlar gozukmuyor. Ve detaylıda alttan muane yapılmıyor dırek ultrasonla bakılıyo
1mervedir Fidelyaa krnından bakacak canım tavsiyem çikolata ve vişne suyu iç gitmeden yarım saat önce bir de tok ol
Cokistersengelerbence Fidelyaa ben çukurambar da doç dr Fatih Altay’a a gittim. Muayenesi 750ydi. Tabiki karar sizin, ben memnun kaldım.