Beyzannns bebeklibirisi tüp bebek dönemimdi 🤰🏻☺️ 5.haftama girdiğimde zıbınve çorap almıştım ilk sonrasında her ah her hafta her dışarı çıktığımda birşeyini aldım ıslak mendili ve bezi en son alındığım şeyleri 😂🐣
Elifmeht61 bebeklibirisi biz ilk görmemişler gibi odası için mobilyaları aldık 7. Haftada ama çok pişman oldum 9. Haftada kalbi durdu sonra arkasından bir daha denedik dış gebelik oldu ve bunlar tüp bebek odaya girip çıktıkça canım yandı çok büyük aptallık eşyaların üzerini kapattım 3. Gebeliğim sorunsuz ilerledi ama 20. Haftaya kadar hiç bitirt almadım eşyaların üzerlerini bile açmadım şimdi 33. Haftadayım Allah un izniyle sağlıkla kucağıma alırım inşallah
Happyasya bebeklibirisi ilk küvet setini aldım 18. Haftadayken felan sonra beşik, puset,bebek çantası. Liste yaptım ihtiyaç listesindeki ürünleri her ay bin liralık olacak şekilde sipariş ettim taaaki bebeğim doğmadan son haftaya kadar bu devam etti. Kıyafetlerini ve kumaş olan hemen hemen herşeyi dokunarak aldm 28. Haftadayken. Başlarda aceleci davranmayıp geç başlayarak herşeyini yetiştirdim
12mommy bebeklibirisi 12. haftadada cinsiyeti öğrenince bütün ivir zivirlari aldım hatta bez stoğu ıslak mendil stoğuda yindirimden yaptım beşik ve bebek arabası kaldı bir tek hastane çıkışlarıyla malum zamlar kapıda gelmeden almak istedim erkenden açıkçası
Bihteryc 19.haftadanın sonlarında ilk bebek arabasını ve anakucağını aldık. Döviz gittikçe arttığınından istediğimiz markalara zam geliyordu 🤷🏽♀️ Şuan 21.haftayız trendyol indirimlerinden bir kaç tane müslin aldım o kadar.. ikinci hedefimiz yatak odası. Ufak şeyler onlineda alınır diye acele etmiyorum…
Feyzabeyoglu 6 haftalık falandik galiba Uniseks patik ve banyo havlusu almıştım Sonra 24 haftalık falandik galiba 5li hastane çıkışı almıştık
Cocolingo bebeklibirisi ben ayrıntılı ultrasondan sonra çorap iç zıbın 5 li hastane çıkışı, düz kafa yastığı, birkaç tane tulum , 2 tanede alt üst takım aldım , şuanda 24 haftalığız hafta hafta indirimden ne yakalarsam eksiklerini tamamlıcam inşallah 🌸
Hzlkaya bebeklibirisi ilk bebek arabasını almıştım indirimdeydi sonra korbell çöp kovasını aldım sonra cinsiyetini öğrendikten sonra da owli dış kundak ve kıyafetlerini almıştım 😂
TugceZeynep08 bebeklibirisi 10 haftalığız daha hiç başladık alışverişe erken diye ama kaynım viyana da bir sürü alışveriş yapmış bebişimize 😂
Deletedmom_7156 bebeklibirisi 16 haftamda indirimden bebek arabası 20 haftamda indirimden beşik almıştım 😅 yavaş yavasda kıyafetlerini aldim detayli utrosandan sonra şuan çok az bi eksiğim kaldi 28 haftamdayim
Efraimmm Civcivinannesiii Kiz bir tane hastane çıkışı aldım 180 liraoldum yaa parayı verdim ama koydum valla,🤣🤣
Oznurkk Ipekgulll en riskli şeyi almışsınız maalesef. Hangi marka aldınız bazen en iyi markayı alsan da bebekte pişik yapıyor uymuyor başka bir markaya geçmek zorunda kalıyorsun. İnşallah siz de öyle bir şey olmaz 🤷♀️