bebeklibirisi Bebeğiniz için ilk ne aldınız ve ne zaman almıştınız 🙈 12. Haftayım çok heyecanlıyım nerden başlanması gerekiyor acaba Ben
Zeynepp97 bebeklibirisi Detaylı ultrason dan önce cinsiyeti tam belli olana kadar unisex şeyler aldım genelde, ama önceliği ağır şeylere verdik biz bebek arabası olsun anne yanı olsun öyle
Sinemmmmm58 bebeklibirisi cinsiyeti ogrendiginde almaya basla canim herseyini ❤ ben ufak esyalardan baslamistim.battaniye emzik deterjan zibin kuvet kova masrapa falan onlari almistim
Saadet14 bebeklibirisi A101 den battaniye aldim ekru renk cinsiyetini bilmeden. Cinsiyet belli olana kadar unisex aldim hep her bebegin kullanacagi seyleri. Ama ne kadar erken baslarsan senin icin o kadar iyi son aylarda gerçekten gidip gezemiyorsun. Bir de maddi acidan zorlayabiliyor. Ufak ufak almakta fayda var bim A101 takipçisi olabilirsin 😉
Ankam Zeynepp97 tam olarak hangi modeli ne kadara aldınız? Ben de araştıriyorum da. Şuan indirim var gözüküyor ama aynısını ablama iki yıl önce almıştık ve şimdi o fiyatın neredeyse iki katı gözüküyor. Nasıl zamlanmis her şey. Acaba daha indirime girer mi diye beklesem mi dedim.
Civcivinannesiii bebeklibirisi ilk zıbın aldim ebebkte indirim vardi😂sonra tulum aonra corap🙈 8 haftalikken aldim🙈🙈 Simdi 12+4 uz haftaya cinsiyetten sonra basliycaz allah izin verirse alisverise🥰
1mervedir bebeklibirisi altıncı aya kadar hiçbir şey almadım altıncı aya girdiğimde hastane çıkışı aldım
Laleozkan_09 bebeklibirisi nişanlı iken 5li hastane çıkışı almıştım gri-beyaz yıldızlı🥰😇😇😇😇 ilk hamileliğimi öğrendiğimde ise 3 haftalık falandı yenidoğan alt-üst takımı almıştım mavili pembeli🥰🥰🥰🥰 İkisini de çok severek almıştım
Poyrazin_annesi 12 haftalıkken kıyafet harıc herseyı aldık odasını yazptk hatta yurutec ve mama sandalyesıde aldık .16 haftalıkken cınsıyetı ogrendk ve kıyafetlerı aldm
Busra2013 bebeklibirisi ılk 12 haftada ceket aldım mavıs ayı seklınde pamuklu cunkı doktor erkek demıstı 😂sonra 16 da kıx dedı durduk 20 de net kız suan 23+3 haftadayım 2 bavul pempiş elbıse aldım😂daha besık fln yok onlarada 30 haftada baslarım
icimdekisusis İlk hırka aldım, kış bebeği olacağı için. Fiyatıda çok uygun almak isteyenlere tavsiye ederim. 🙃🙃https://instagram.com/vintagekidsandmom?utm_medium=copy_link
Carriebradshow Ben de 13 haftalık hamileyim. Henüz erken diye ve cinsiyette belli olmadığından almak istemiyordum ama indirimlerde bir de kuponum varken müslin örtü aldım bi tane iki cinsiyet için de kullanırım bunu 🥰 
asenacicek Carriebradshow bende hep unisex şeyler alıyordum hem 2.bebişi düşünürsek onda da kullanırım birde mavi/pembe renkleri bana güzel gelmiyor.
Zehra9616 bebeklibirisi ben almadim ilkbkomsum zibin aldi krem renkli sonra cikis seti aldim dahada bisi almadim 23 haftaya gircez bi park besik aldim letgodan okadarcik cok erken daha
Beyzabeser 15.haftamda cinsiyeti öğrenir öğrenmez bime ürünler gelmişti temmuzun sonunda hemen pembik pembik oradan almıştım müslin nevresim babynesti biberon emzigi mama önlüğü q😂😂😂
Burcusenkoc 17+4 üm cinsiyeti öğrendikten sonra başladım 😊 beşik dolap bebek arabası biberon emzik 😀 kıyafetlere de yavaş yavaş başlayacağım
MelekAlyaM Transfer öncesi krem rengi zıbınla krem rengi yelek almıstım motivasyon için çünkü 3. Denememdi ve ınancım yoktu şükür nasip oldu🥰🥰