yamacinannesii Kızlar merhaba 6 gün önce normal doğum yaptım şu an baktım da vajinamda baya bi boşluk var acaba dikişlerim mi patladı? O bölge de kanama yok ama çok aşırı boşluk var
Merveelisa yamacinannesii kırk güne toparlar normal doğumda vajina baya bı açıldığı için şuan öyle olması normal canim
Esra3890 yamacinannesii gayet normal canım zamanla toparlanıyor sanatçılar falan rahim bozulmasın diye sezeryan boşa olmuyorlar ne olursa olsun bebek çıkıyor genişliyor sarkıyor açılıyor eskisi gibi olmuyor ama toparlanır biraz daha zamanla
yamacinannesii Merveelisa Gerçekten mi sanki böyle sarkmış gibi tarif edemiyorum tam olarak. Bi de sağ ve sola doğru yayılmış
yamacinannesii Esra3890 Teşekkür ederim sanki sarkmış gibi tam anlatamıyorum da böyle sağa sola yayılmış uçları
yamacinannesii Cicilibicili Teşekkür ederim korktum öyle yanlarda boşluk görünce dedim dikiş mi attı acaba biraz zorlanıyorum çünkü zor bi doğumdu
H_myra1 yamacinannesii öyle oluyor bende ilk dikişimi attı dedim ama kapanıyor orası zamanla merak etmeyin iki normal dikişli dogum yapmış biri olarak söylüyorum 😅🤗
Minnakkkk yamacinannesii cok normal zamanlar toparlıyor ama 40 ında illa gecer diye beklemeyin 🙈 iki normal dogum yapmıs biri olarak soyluyorum epey zaman almıstı bunda 3 ay oldu dogum yapalı hala acıyor bazen bir de rahim toparlıyıcı Bi ilaç kullanmıstım o da fayda ediyor sanırım